Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Shimon døde af sine kvæstelser 8 måneder efter økse-terrorangreb på Israels fødselsdag

75-årige Shimon var sikkerhedsvagt da han hørte folk skrige, han løb hen for at hjælpe og blev ramt i hovedet med økse af terroristerne. Shimon har siden ligget på hospitalet og er nu bukket under for de alvorlige skader. Shimon efterlader sig 6 børn og 13 børnebørn. (Foto: Privat)
75-årige Shimon var sikkerhedsvagt da han hørte skrig, han løb hen for at hjælpe og havnede midt i økseterrorangrebet som nu har kostet ham livet efter 8 måneder på hospitalet. Shimon blev israelsk terroroffer nr. 32 i 2022.

75-årige Shimon Maatuf blev alvorlig såret under det brutale økse-terrorangreb for 8 måneder siden, da terrorister angreb flere israelere med økse under fejring af Israels fødselsdag i Elad. Shimon bliver dermed det fjerde terroroffer som betaler med livet ved terrorangrebet den 5. maj 2022.

Maatufs datter Aviva Hallel har fortalt israelske medier at hendes fars tilstand blev forværret af en infektion, at han «har lidt de seneste 8 måneder» og aldrig kom sig efter terrorangrebet.

Maatuf arbejdede som sikkerhedsvagt under fejringen af Israels fødselsdag da han hørte folk skrige. Han løb hen mod stedet hvor skrigene kom fra og havnede midt i terrorangrebet mens det fandt sted. Shimon blev angrebet i hovedet med øksen og alvorlig såret.

Shimon lå hospitalet siden terrorangrebet og de seneste 3 måneder blev hans tilstand forværret.

Shimon Maatuf der efterlader sig 6 børn og 13 børnebørn er terroroffer nr. 32, der har betalt med livet for terror mod Israel i 2022 – det højeste antal terrorofre siden 2008.

Ved økse-terrorangrebet blev de 3 små-børnsfædre (Yonatan Havakuk, Boaz Gol og Ben Yiftah) på nedenstående billede også brutalt myrdet med økse af terroristerne mens deres små børn så det ske.

Yonathans 6-årige søn løb efter hjælp mens han far blev hugget ihjel – i klippet nedenfor, fortæller den lille dreng om at være vidne til det værst tænkelige et barn kan blive udsat for:

Småbørns-fædrene Boaz Gol (t.v.), Yonatan Havakuk og Oren Ben Yifta blev hugget ihjel under økse-terrorangrebet foran små børn på gaden i Elad.

Udover over de 4 israelere som nu har betalt med livet, blev flere alvorlig såret ved angrebet og utallige har fået ar på sjælen.

De palæstinensiske terrorister hedder As’ad Yousef As’ad al-Rifa’i (19) og Subhi Emad Sbeihat (20) – de arbejdede tæt på Elad og kendte området. Etter 60 timer på flugt blev terroristerne fanget af Israels forsvarshær (IDF).

Terroristerne kan se frem til et liv i fængsel med lommerne fyldt med terrorløn som de får udbetalt af de palæstinensiske myndigheder (PA). Takket være PA-bistand fra Danmark, EU og andre internationale donorer, kan PA fortsætte deres vanvittige politik med at belønne terrorister og deres familier for at myrde israelske børn, kvinder og mænd. Terroristerne kan se frem til at modtage op mod 14 millioner kroner af PA i terrorløn. Derudover vil terroristerne og deres familier blive hyldest og æret af de palæstinensiske ledere og samfund.

Præcis et år før terrorangrebet – den 5. maj 2021, havde Danmark en mulighed for at ændre deres PA-politik, da der blev afholdt en stor debat i Folketinget om Danmark skulle stoppe udbetaling af PA-bistand og stoppe PA’s misbrug af de danske skatteyderes midler til at belønne terrorister for at myrde israelere. Men trods overvældende beviser for at dansk PA-bistand misbruges til at hylde og belønne terror, besluttede et flertal at lade misbruget fortsætte.

Se her hvor mange penge de danske skatteydere giver PA i 2021-2025.

Assad Yosef Assad Al-Farai og Tzabhi Imad Tzabhi Abu Shakir i retten 12. maj 2022. De to terrorister kan se frem til at få fyldt lommerne med terrorløn, udbetalt af de palæstinensiske myndigheder – du er med til at finansiere vanviddet via dansk bistand. (Foto: Flash90)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem