Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Huggede tre israelske fædre ihjel foran små børn – kan få optil 14 millioner kroner i terrorløn som du er med til at finansiere

Her ses de to palæstinensiske terrorister Assad Yosef Assad Al-Farai og Tzabhi Imad Tzabhi Abu Shakir som huggede 3 israelske fædre ihjel med økse foran deres små børn i byen Elad. Flere blev alvorligt såret ved angrebet, her under deres retshøring 12. maj 2022. (Foto: Flash90)
De to terrorister kan se frem til livstidsfængsel og livslang terrorløn fra de palæstinensiske myndigheder (PA) som de danske skatteydere er med til at finansiere via dansk PA-bistand.

MIFF har skrevet flere artikler om det brutale økse-terrorangreb i byen Elad på Israels 74-års fødselsdag den 5. maj, der kostede 3 israelske fædre livet og sårede flere alvorligt. Fædrenes små børn så angrebet og så deres far blive myrdet. Et af ofrene var Yonathan, hans 6-årige søn så terroristerne hugge ham ihjel og løb efter hjælp, imens sad hans 2-årige lillesøster i barnevogn og så terrorangrebet. Vi kan kun gisne om hvordan det påvirker de små israelske børns sjæl at se deres far blive myrdet foran dem.

16 små israelske børn mistede deres far ved terrorangrebet!

De to palæstinensiske terrorister på 19 og 20 år kom fra byen Jenin som er kendt for at fostre mange terrorister. Terroristerne opholdt sig ulovligt i Israel. Deres første offer under terrorangrebet havde flere gange kørt dem til deres arbejde i Elad, uden at vide at de opholdt sig ulovligt i landet. Ofret forsøgte at kæmpe mod terroristerne og forhindrer dem i at myrde endnu flere mens de angreb ham med økse. Det vurderes at omkring 40.000/50.000 palæstinensere dagligt rejser ulovligt ind i Israel.

Terroristerne formåede at flygte efter angrebet og israelske medier har rapporteret at man blandt andet mener at de gemte sig på en nærliggende skole, hvor israelske sikkerhedsstyrker blandt andet fandt døde duer med tegn på at de var blevet delvist spist. Israelske myndigheder frygtede at terroristerne ville slå til igen og eventuelt satse på at blive skudt mens de udførte et terrorangreb. At blive martyr i det palæstinensiske samfund er ærefuldt. Det palæstinensiske samfund er gennemsyret af oplæring i at ofre livet i jihad fra vugge til grav – lige fra palæstinensiske jihadskolebøger, opildning til terror via sociale medier, presse, tv og meget andet – alt det er du som dansk skatteyder med til at finansiere via dansk PA-bistand.

Start “lønnen” hos PA for at myrde israelere som PA vil udbetale terroristerne på 19 og 20 år, starter ved 1.400 shekel om måneden (svarende til knap 3.000 kroner pr måned). Med tiden vil terroristerne stige i “løn” og modtage 12.000 shekel pr måned (svarende til knap 25.000 kroner pr måned). De to terrorister som udførte økse-terrorangrebet er 19 og 20 år og kan således se frem til mange år med terrorløn som du er med til at finansiere via Danmarks skattefinansieret bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA). Se her hvor mange milliarder Danmark giver PA i 2021-2025.

Her ses PA’s “lønskala” for terrorløn (Pay for Slay) til terrorister med israelske liv på samvittigheden – du er med til at finansiere vanviddet via dansk PA-bistand.

De danske politikere ved godt at dansk PA-bistand misbruges – den 5. maj 2021 førte PA’s massive misbrug af dansk PA-bistand til stor Folketingsdebat hvor MIFFs information blev fremhævet fra talerstolen. Alligevel valgte et flertal i Folketinget at dansk PA-bistand skal fortsætte.

Se Folketingsdebatten her:

Terroristerne blev fanget efter 60 timers intens jagt for at fange dem inden de kunne nå at myrde flere israelere.

Ingen grænse for PAs hykleri – samtidig med PA fortsætter med at opildne til terror og udbetaler høje terrorlønnninger til terrorister som myrder israelske børn, kvinder og mænd, fordømte PA præsident Mahmoud Abbas økse-terrorangrebet. Selv i PA-præsidentens “fordømmelse” af terrorangrebet lå der en advarsel. Abbas udtalte at israelske/jødiske “bosættere” (PA kalder israelere for bosættere da PA ikke anerkender Israels ret til at eksistere som en jødisk stat) ikke skulle bruge terrorangrebet som en undskyldning til at udføre hævnangreb mod palæstinensere. Som en implicit retfædiggørelse af terrorangrebet, fordømte Abbas derefter hvad han kalder for “igangværende angreb mod vores folk og dets islamiske og kristne hellige steder”, som han hævdede har skabt en atmosfære af spænding og ustabilitet”. Læs mere her.

De to terrorister bag økse-terrorangrebet vil blive straffet i det israelske retssystem og når dommeren har afsagt deres dom, vil PA udbetale dem terrorløn (Pay for Slay) som tak for at myrde israelere og volde deres familier umenneskelig smerte.

PA’s Pay for Slay politik går ud på at belønne terrorister via en lønskala som belønner efter terrorangrebet karakter – jo værre og jo flere israelere terroristerne myrder, jo højere løn vil de modtage af PA, terrorlønnen er du som sagt med til at finansiere via din skat som blandt andet er med til at finansiere dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder (PA). Dvs. at Danmark sammen med de danske skatteydere er med til at støtte terror mod israelere økonomisk, som tidligere nævnt ved de danske politikere at det sker – alligevel bliver vanviddet som har stået på igennem flere år ikke standset!

De to terrorister bag økse-terrorangrebet kan se frem til at få knap 14 millioner kroner i terrorløn!

Mens verden – inkl. flere danske medier, NGO’er og politikere har travlt med at dæmonisere og fordømme Israel, oplever Israel netop nu en terrorbølge skylle ind over landet. Siden 22. mart har terrorbølgen kostet 19 personer livet, utallige sårede, endnu flere som er blevet mærket for livet og familier som må leve i sorg over at miste.

PA har fået travlt med at udbetale terrorløn og hylde terrorister som helte for at myrde israelere.

Boaz Gol (t.v.), Yonatan Havakuk og Oren Ben Yifta blev hugget ihjel af to terrorister fra Jenin mens deres små børn så terrorangrebet i byen Elad. Som tak vil terroristerne få knap 14 millioner kroner i terrorløn som du er med til at finansiere via dansk PA-bistand. De danske politikere ved at PA misbruger dansk bistand og belønner terror, alligevel bliver vanviddet ikke standset.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem