På billedet ses israelske soldater på stedet hvor terrorist i dag gik til angreb med kniv, 25. januar 2023. (Foto: Flash90)

Terrorist gik til angreb med kniv

Blev skudt og dræbt inden han nåede at angribe med kniv.

En mandlig palæstinensisk terrorist gik i dag til angreb med kniv og forsøgte at knivstikke israelske soldater i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Terroristen blev skudt og dræbt inden han nåede at angribe.

Ifølge Israels forsvarshær (IDF) opsøgte terroristen de israelske soldater ved en militærpost ved Route 55. Overvågningskamera på stedet fangede terrorforsøget og terroristen ses løbe op mod soldaterne med kniven i hånden.

Se i klippet hvor tæt terroristen er på de israelske soldater han forsøger at angribe med kniv:

Terroristen er blevet identificeret som 20-årige Aref Abdel Nasser Lahlouh.

Indtil videre er 19 palæstinensere blevet dræbt i 2023 – de fleste af dem mens de begik terrorangreb mod israelere eller i sammenstød med israelske soldater. Alt tyder på 2022-voldsbølgen fortsætter i 2023.

2022 blev det blodigste år siden 2008 i Israel, inkl. Judæa og Samaria, 31 israelere betalte med livet for palæstinensisk terror – de fleste terrorofre var civile. Over 160 palæstinensere blev dræbt – de fleste af dem var terrorister og involveret i terror og mange af dem blev dræbt i voldelige sammenstød mod israelske soldater.

I 2022 anholdt Israels forsvarshær over 2500 terrormistænkte i Judæa og Samaria. Anholdelserne har afværget over 500 terrorangreb. Israels antiterror-operationer fortsætter også i 2023 og flere terrormistænkte er allerede blevet anholdt i det nye år.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp