Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Tre israelere dræbt – flere hårdt såret i terrorangreb

I dag blev 3 israelere dræbt og 3 såret i alvorligt terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden). (Foto: Flash90)
Dødstallet efter dagens alvorlige terrorangreb i Judæa og samaria fortsætter med at stige.

Her er seneste opdatering om dagens terrorangreb i Judæa og Samaria:

Som tidligere nævnt i dag blev 2 israelere dræbt og mindst 4 (flere af dem alvorligt) såret i kniv-terrorangreb i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Dødstallet er netop steget til 3 dræbte israelske terrorofre.

En kvinde behandles desuden for chok efter hun så terrorangrebet.

Det menes at der er tale om en eller flere terrorister. Den ene menes at være en 18-årig palæstinenser med arbejdstilladelse i Israel som boede i en palæstinensisk landsby tæt på. Terroristens baggrund vækker mange spørgsmål, netop fordi han havde en arbejdstilladelse. Derudover vækker terroristens adfærd og den omstændighed at han nåede at dræbe israelere i 20 min inden han blev skudt, også opsigt.

Terrorangrebet foregik flere steder i området. Terroristen nåede at stjæle en israelers bil og dermed angribe flere israelere.

Terroristen er nu blevet identificeeret som den 18-årige palæstinenser Muhammad Murad Sami Souf fra en landsby nord på Vestbredden. Som sagt havde han arbejdstilladelse til at arbejde i Israel – dvs også i den israelske industripark og han havde ikke kriminel baggrund, men ifølge palæstinensiske kilder var hans far medlem af Fatah (Fatah kontrollerer PA som Danmark og andre donorlande støtter med milliarder af skattekroner) og havde tidligere siddet fængslet i Israel.

Terroristen begyndte sit angreb med at knivstikke en sikkerhedsvagt ved Ariels industripark, herefter stak terroristen yderligere 3 israelere ved en benzinstation tæt på. Her stjal terroristen en bil som han brugte til at køre ind i andre biler. Herefter steg terroristen ud af bilen og knivstak enndu en israeler.

Herefter blev terroristen skudt af Israels forsvarshær.

Ifølge Israels ambulancetjeneste Magen David Adom er en af de dræbte israelere en 35-årig sikkerhedsvagt. Det andet terroroffer er en israelsk mand i 50’erne som blev dræbt af bilpåkørsel. En israelsk mand i 40’erne som blev stukket på benzinstationen er i kritisk tilstand. Tre andre terrorofre er i alvorlig tilstand, skriver Times of Israel.

I skrivende stund er 26 personer blevet dræbt i terrorangreb i Israel og i Judæa og Samaria i 2022. 19 af terrorofrene blev dræbt i terrorbølgen som hærgede Israel fra 22. marts til 5. maj. Terrorbølgen resulterede i at Israels forsvarshær gennemfører mere eller mindre daglige anti-terroraktioner i eksempelvis den PA-kontrolleret by Jenin i Judæa og Samaria

Over 2000 terrormistænkte er blevet anholdt under anti-terroraktionerne. Israels forsvarshær er blevet mødt med voldelig modstand og gadekampe mellem israelske soldater og terrorister i forbindelse med anholdelserne Over 130 palæstinensere er blevet dræbt under kampene – de fleste af dem terrorister, men også civile som havnede i skudlinjen er belvet dræbt. Derudover er israelske soldater også blevet dræbt under kampene.

Palæstinensisk terror og dine penge

De palæstinensiske myndigheder (PA) udarbejder år efter år jihad skolepensum som oplærere palæstinensiske skolebørn i at blive terrorister og ofre livet i jihad. PA fortæller både små og større børn via skolen, medierne og børneprogrammer, at de er sat i verden for at kæmpe og ofre livet i jihad .

Palæstinensiske børn lærer at de ikke er kommet til verden for at skabe glæde, men for at dø som martyrer. De palæstinensiske børn bliver også oplært i at de og deres familier vil blive økonomisk sikretblønnet og æret i deres samfund, hvis de begår terror.

PA’s lønterror-skala giver højere løn jo værre terrorangrebet er og jo flere års fængsel terroristen idømmes. Tilbage i 2021 skabte det stor debat i Folketinget som diskuterede om dansk PA-bistand skulle stoppes så danskernes skattekroner ikke længere kunne misbruges af PA til terroropildning og terrorbelønning. Et flertal i Folketinget besluttede at lade misbruget af dine og vores skattekroner fortsætte – du kan se debatten her.

Eksempelvis kan de to terrorister der tidligere på året huggede 3 israelske fædre ihjel med økse på åben gade, foran fædrenes små børn, se frem til at få optil 14 millioner kroner i terrorløn som du er med til at finansiere via dansk PA-bistand.

De terrorister som begår de værste angreb får en højere “løn” end PA-ansatte som eksempelvis politifolk og lærere. Alt sammen finansieret af international bistand fra Danmark og andre PA-donorlande.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem