Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

50-årige Ronen blev dræbt i terrorangreb

Familie og venner begræder 50-årige Ronen Hanania, som blev dræbt af palæstinensisk Hamas-terrorist 29. oktober. (Foto: Flash90)
Det har været en blodig weekend i Israel med flere terrorangreb mod israelere. På billedet ses begravelsen af 50-årige Ronen Hanania som blev dræbt af palæstinensisk terrorist mens han var på indkøb.

Palæstinensisk terrorist skød og dræbte 50-årige Ronen Hanania og sårede 4 andre ved skud-terrorangreb lørdag i Judæa og Samaria (Vestbredden). Ronen blev skudt af terroristen efter han havde været på indkøb med sin søn i palæstinensisk butik beliggende mellem Kiryat Arba og Hebron i Judæa og Samaria.

Mens Ronen forlod butikken med sin søn, blev de skudt af den palæstinensiske terrorist Muhammed Kamel al-Jabari, med tilknytning til den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som kontrollerer Gaza.

Ronen blev begravet i går i Jerusalem.

Terrorangrebet skete blot få dage efter en anden israelsk mand blev alvorligt såret ved kniv-terrorangreb mens han var på vej ud af palæstinensisk butik i Judæa og Samaria.

– I 2000 år har jøder verden over, år efter år i deres bøn bedt om næste år i Jerusalem. vi er en del af generationen som virkeliggjorde drømmen. Vi lever drømmen som det jødiske folk har drømt i 2000 år, sagde Likud-politiker og tidligere sikkerhedsminister, Amir Ohana ved Ronens begravelse.

Ohana tilføjede:

– Men drømmen kommer med en pris. I dag betaler vi prisen. Ronen, jøder drømte om Jerusalem i 2000 år. Må du for altid hvile i Jerusalem,.

Ved ovenstående terrorangreb blev Ofer Ohana alvorlig såret. Ohanba er medicinsk redningsmand, han blev såret da han ankom til stedet for at hjælpe de sårede. Udover Ronen og hans søn blev to andre israelere på 19 og 49 samt en palæstinenser såret.

Her ses en af de sårede på vej til hospitalet efter skud-terrorangrebet i lørdags som kotede 50-årig Ronen livet. (Foto: Flash90)

Hamas-terroristen slog til få dage efter Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark støtter med milliarder af skattekroner, kritiserede terrorgruppen Hamas for at være for blød og for ikke at gennemføre tilstrækkeligt mange terrorangreb mod Israel.

Hamas-terroristen blev stoppet af lokal sikkerhedsvagt som påkørte ham med sin bil. Terroristen blev herefter dræbt af soldat. Der blev delt klip på sociale medier med palæstinensere som fejrede terrorangrebet i gaderne.

I går sketede der endnu et terrorangreb i Judæa og Samaria – 5 israelske soldater blev såret da en palæstinenser påkørte dem i bil-terrorangreb to steder tæt på Jeriko. De 5 israelske fore som alle er i 20’erne behandles nu på hospitalet. To af dem er moderat såret, mens 3 er lettere såret.

Terroristen blev skudt og dræbt af en politibetjent og en civil israelere efter terroristen forsøgte at påkørere folk som ventede ved et busstoppested. Terroristens bil blev heldigvis stoppet af en sikkerhedsbarrriere ved busstoppestedet og ingen blev ramt.

Terrorangrebene er blot to ud af mange angreb som har hærget Judæa og Samaria igennem længere tid. Spændingerne stiger yderligere nu forud for Knesset-valget i Israel i morgen. Terrrorangrebene kan være et led i at påvirke valget. Israels interne sikkerhedsstjeneste Shin Bet, tyder efterretning ikke på en forbindelse mellem terroren og valget.

Efter den palæstinensiske terrorist havde påkørt 5 israelske soldater, forsøgte terroristen også at ramme flere personer som ventede på bussen ved et busstoppested udenfor Jeriko. Heldigvis blev terroristens bil stoppet af sikkerhedsbarrieren ved stoppestedet. (Foto: Flash90)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem