Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israelsk mand alvorligt såret i terrorangreb

Her ses israelske soldater og redningsmandskab ved den palæstinensiske landsby al-Funduq i Judæa og Samaria (Vestbredden), hvor 55-årige Shalom Sofer blev alvorligt såret, 25. oktober.
Den 55-årige israelske mand blev alvorligt såret i kniv-terrorangreb da han kom ud af en butik i palæstinensisk landsby i Judæa og Samaria.

En 55-årig israelsk mand blev her til aften alvorligt såret ved kniv-terrorangreb i den palæstinensiske landsby al-Funduq i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Ifølge redningspersonale blev manden knivstukket da han var på vej ud af en butik i landsbyen.

Til trods for at manden blev alvorligt såret, formåede han at køre fra stedet i sin bil. Efter kort tid blev han mødt af redningsmandskab som kørte ham til Sheba-hospital i Ramat Gan. Israels forsvarshær (IDF) udtaler at der er tale om et terrorangreb og terroristen er blevet anholdt.

Kniv-terrorangrebet sker i en tid med meget høje spændinger i Judæa og Samaria.

I morges blev 5 terrorister fra den nye terrorgruppe Lions’ Den dræbt under skududveksling med israelske specialsoldater i den PA-kontrollerede by Nablus. En af de dræbte var terrorgruppens leder.

IDF ødelagde desuden en af terrorgruppens bombefabrikker.

Se også MIFFs gennemgang af hvordan danske medier med et klik på tasterne forvandlede de dræbte Lions’ Den terrorister til ofre.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem