Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Terrorister fremstilles som civile ofre

Her ses begravelsen af to Hamas-terrorister dræbt under seneste Gaza-krig af iransk-støttet Hamas mod Israel, maj 2021. Palæstinensiske NGO'er påstod at flere af de dræbte terrorister var civile ofre, ifølge NGO Monitor. (Foto: Abed Rahim Khatib/Flash90)
Palæstinensiske NGO'er «terrorvasker» terrorister - voila nu er de civile ofre.

Et afgørende element i anti-israelske organisationers (NGO’er) propaganda, er anklager om at Israel bevist angriber og dræber civile i Gaza.

Det internationalt anerkendte forskningsinstitut NGO Monitor analyserer hvordan palæstinensiske NGOer bruges til at fordømme den jødiske stat. NGO Monitor har gennemgået hvordan anklagen mod Israel blev brugt under seneste Gaza-krig, maj 2021 – læs HER. NGO Monitor har også gennemgået anklagerne mod Israel under tidligere Hamas-konfrontationer. Læs om NGO Monitor HER.

Den iransk-støttet terrorgruppe Hamas har haft kontrollen over Gaza siden 2007 – læs om terrorgruppen HER. Læs om Irans rolle HER.

En ofte brugt NGO-metode til at fordømme Israel, er at blæse antallet af civile ofre op for herefter at anklage Israel for «krigsforbrydelser». NGO’er vil ofte skjule afgørende detaljer eller helt udelade information fra deres rapportering. På den måde sørger NGO’erne for at ofrenes rolle i terrororganisationer ikke kommer med. NGO Monitor har fundet flere eksempler på at palæstinensiske terrorister fremstilles som civile, samtidigt ignorerer NGO’erne helt at terrorgrupperne er ansvarlige for hovedparten af de civile tab.

NGO Monitor skriver samtidigt på sin hjemmeside at de har afdækket 50 tilfælde hvor terrorister fra de iransk-støttet terrorgrupper Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) som blev dræbt i kamp, blev fremstillet af NGOer som civile ofre. I andre tilfælde har Israel fået skylden for civile tab forårsaget af eksempelvis Hamas’s fejleksploderede raketter – læs HER. Statistikken viser at 15% af de over 4.300 raketter som terrorgruppen Hamas angreb Israels civilbefolkning med under seneste Gaza-krig, eksploderede i Gaza. Læs HER.

Mindst 91 palæstinensere menes at vær blevet dræbt af Hamas’ fejleksploderede raketter – læs HER. Det svarer til 36% af de civile ofre i Gaza under seneste krig mod Israel. Også den information tilbageholdes/skjules bevidst af NGO’er.

Selvom mange palæstinensiske NGOer er berygtet for en løs omgang med fakta, bruges de alligevel som kilde af medier, organisationer og politikere verden over. Der er flere eksempler på hvor galt det kan gå – eksempelvis da den amerikanske storavis The New York Times brugte palæstinensisk NGO som kilde til forsiden med terrorister fremstillet som uskyldige børn på forsiden – læs HER.

Læs også: Søn af Hamas-grundlægger: – Hamas hader Israel mere end de elsker deres egne børn. – Hundredvis af børn har betalt prisen. Den slags mennesker skal ikke slippe af sted med det, de har gjort. De skal ikke føle sig trygge uanset hvor de gemmer sig. Hamas hader Israel mere end de elsker deres egne børn, siger Mosab Hassan Yousef.

Og: Hamas’ rekruttering af børnesoldater fortsætter – hvor er fordømmelsen? MIFF har skrevet utalige artikler om hvordan terrorgruppen Hamas misbruger børn som børnesoldater. Har du hørt om palæstinensiske børnesoldater i Danmark?

Klik HER for at se NGO Monitors oversigt over hvordan NGOerne «terrorvasker» palæstinensiske terrorister – voila nu er de civile ofre.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem