Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Efter Hamas-massakren strømmer det ind med nye medlemmer i MIFF

Den 15. oktober viste norske Israel-venner deres fulde støtte til Israel foran Norges Storting i Oslo. (Foto: MIFF)
Efter Hamas begik den værste massakre mod jøder siden Holocaust, strømmer det ind med nye MIFF-medlemmer i Norge, Danmark, Sverige og Island - tak for jeres støtte!

Den 7. oktober 2023 begik de iransk-støttede terrorgrupper Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), den værste massakre mod jøder siden Holocaust. Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Syd-Libanon. Siden Hamas blev etableret i 1988, har det været terrorgruppens erklærede mål at udslette Israel og begå massakrer mod jøder. Det er kun takket være Israels sikkerhedsforanstaltninger, der ikke er sket Hamas-massakre tidligere. I 2014 påpegede MIFF de mange ligheder mellem Hamas og Islamisk Stat. Desværre blev MIFF’s advarlser ikke taget alvorligt af de fleste politikere og medier i Norge. Hamas’ ultimale mål er systematisk blevet fordrejdet af eksempelvis NRK.

MIFF ved kun alt for godt, hvordan Hamas planlagde deres massakre af over 1400 israelere.

Før Hamas-massakren havde MIFF omkring 11.250 medlemmer i Norge, tallet lå lidt under MIFF’s topniveau tilbage i 2021 med 11.375 medlemmer.

Vis din støtte til Israel – meld dig ind i Europas største pro-Israel organisation, der også er politisk- og religiøs neutral. Efter Hamas-massakren er medlemmerne strømmet til MIFF – nu har vi over 12.000 medlemmer i Norge. I Danmark og Sverige strømmer det også ind med nye medlemmer.

MIFF tilbyder alle nye medlemmer gratis medlemskab året ud – klik her for at melde dig ind.

Er du allerede medlem, så inviter din familie med i familiemedlemskab og anbefal MIFF i dit netværk.

Israel og MIFF har mere end nogensinde brug for dig og alle Israel-venner! Mange Israel-venner har spurgt, hvordan de kan hjælpe Israel og MIFF. Nu er tiden inde til at stå sammen og gøre en positiv forskel – sammen er vi stærke!

Sådan kan du hjælpe:

1. Afslør – del info i dit netværk om at den iransk-støttet terrorgruppe Hamas er en nazi-inspireret jihadistisk terrorgruppe og er ISIS’ tvilling. Del MIFF’s artikler og klip om Hamas-massakren via de kanaler du bruger.

Problemet er ikke «okkupationen», som NRK, DR og andre medier vil have dig til at tro. Problemet er at Hamas sammen med mange andre palæstinensiske terrorgrupper har som erklæret mål at udslette Israel.

2. Udtryk støtte – udtryk din støtte, som lederne i flere vestlige lande har gjort, nemlig at Israel har ret og pligt til at forsvare sine indbyggere mod krig og terror.

3. Sæt i skammekrogen – hæng de medier, organisationer og politikere ud, der forsøger at skabe symmetri mellem Hamas’ krigsforbrydelser mod forsvarsløse børn, kvinder og mænd, og Israels forsvarshær.

4. Understreg – fremhæv at Iran står bag terrorgrupperne Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad, og at deres hovedformål er, at stoppe freden, der ellers var på vej mellem Israel og Saudi-Arabien.

5. Send din støtte til MIFF

Den 7. oktober 2023 vil gå over i historien som Israels værste dag, hvor flere tusind Hamas-terrorister strømmede ind over grænsen fra Gaza og myrdede forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd i flere israelske byer, samfund og kibbutzer. Terroristerne filmede, hvordan de torturerede, misbrugte og myrdede hele familier på den mest bestialske måde – efterfølgende lagde terroristerne det hele op på sociale medier, så hele verden kunne se deres forbrydelser mod menneskeheden. Der strømmer daglige nye beviser på, hvor grusom en skæbne, der mødte ofrene. Flere ofre blev myrdet med så stor brutalitet, at kun deres negle eller aske er tilbage. Derfor er flere hundrede ofre fortsat ikke blevet identificeret. Den internationale presse var i chok da de så scenerne sammen med Israels forsvarshær. Gavede journalister brød sammen under Live-sendinger, mens de beskrev, hvad de havde set. Israelske retsmedicinere har udtalt, at de aldrig har set ofre blive udsat for så stor brutalitet.

Hamas-massakren har kostet over 1.400 liv, over 4.600 sårede, utallige savnede, over 200 kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza og flere tusind raketangreb mod tæt befolkede israelske byer. Blandt de kidnappede er også danske Itzik på 69 år. Flere af de myrdede israelere er israelske arabere, beduiner, druzere og andre israelske minoriteter.

Som sagt, Live-streamede terroristerne på sociale medier, hvordan de slagtede hele familier med en ubeskrivelig brutalitet og Israel har fundet udførlige Hamas-manualer på, hvordan de skulle slagte civile.

Det har også vist sig at Hamas-terroristerne havde taget stoffet Captagon som holdt dem vågne, rolige, ligeglade og fattede mens de slagtede hele familier, brændte dem levende i deres hjem, myrdede babyer foran deres forældre/myrdede forældre foran deres børn, skar kropsdele af deres ofre mens terroristerne spiste deres ofres Shabbat-måltid eller voldtog og misbrugte kvinder ved siden af ligene af dem, de allerede havde myrdet.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem