Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Vær med til at fejre MIFF Danmarks ét års fødselsdag!

Hilsen fra Israel-vennerne foran Boxen i Herning hvor den danske finale for Melodi Grand Prix foregårs (privatfoto)
Hilsen fra Israel-vennerne foran Boxen i Herning i forbindelse med dansk Melodi Grand Prix (privatfoto)
Der er rigtig meget at fejre. MIFF Danmark tilføjer et unikt bidrag til arbejdet for Israels sag, som udføres af Danmarks mangfoldige Israel-venlige organisationer.

Et år med meget at fejre
D. 19 april 2019 fylder MIFF Danmark et år og det skal naturligvis fejres! MIFF Danmark blev “født” på Israels 70 års fødselsdag ifølge den jødiske kalender. At Israel er fyldt 70 er i sig selv en milepæl og en stor glæde for alle Israel-venner.

MIFF Danmark har vokseværk 
MIFF Danmark tilføjer et unikt bidrag til arbejdet for Israels sag, som udføres af Danmarks mangfoldige Israel-venlige organisationer. Vi vil nå ud til “hr og fru Danmark” og vi har allerede opnået meget i løbet af den korte tid der er gået:

Vi har samlet ca. 330 danske Israel-venner i et fælles arbejde med at opbygge en slagkraftig hjemmeside til gavn for Israels sag.

Hjemmesiden miff.dk er allerede den mest aktuelle Israel-hjemmeside på dansk. Se vores mest læste artikler i 2018. Artikelproduktionen er fordoblet siden Rika Greenberg har sluttet sig til redaktionen og der er 2-3 daglige opdateringer på vores Facebook side, som har 1.500 følgere.

Vi bygger også vores organisation op og vi har været vært for arrangementer i København og Århus med David Weinberg og Conrad Myrland, med Ben-Dror Yemini og Carlos Tapiero, og Shaun Sacks. Vi er medlem af Fælleskomiteen for Israel og samarbejder direkte med f.eks. Dansk Zionistforbund og Dansk-Israelsk Forening (DIF Århus) – bl.a. i forbindelse med arrangementer og demonstrationen i Herning til støtte for dansk deltagelse i Melodi Grand Prix i Tel Aviv.

Vi vokser dagligt og kan hver uge byde flere medlemmer velkommen og vi bliver dagligt kontaktet af danske Israel-venner, som takker os for indsatsen.

Giv MIFF Danmark den bedste fødselsdagsgave
Du kan være med til at fejre MIFF Danmark ved at give os den bedste fødselsdagsgave vi kan ønske os: meld dig ind i MIFF og vær med til at støtte op om vores arbejde for Israels sag.

Tak til MIFF Norge
Uden MIFF Norges opbakning var MIFF Danmark ikke blevet “født”. I 2019 har MIFF i Norge lovet at dække 71% af de budgetterede omkostninger i Danmark. På den måde har Israel-venner i Norge givet de danske Israel-venner en unik mulighed for støtte Israels sag. Resten af budgettet må Israel-vennerne i Danmark dække ind via kontingenter, gaver og entré. Derfor har vi i MIFF Danmark brug for al den opbakning vi kan få af JER – vores danske Israel-venner. Vi ved I er mange derude og vi er klar at kæmpe for Israels sag sammen med jer.

Tak for din opbakning – du er med til at gøre en forskel
Hjertelig tak til dig som allerede er medlem. Vi håber du vil tage kontakt til dine venner og familie, og spørge dem om du kan få lov til at melde dem ind som medlem i MIFF. (Hvis du klikker på linket her kommer du ind til indmeldelsesblanketten.)

Giv MIFF en fødselsdagsgave
Du kan også give en fødselsdagsgave til MIFF nu via Mobile Pay 49739 eller bankkonto 5290 9020945009.

Tusind tak!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem