Programerklæringen for MIFF Danmark

Hvad er det, som MIFF Danmark gør, som de mange andre gode, pro-israelske danske kræfter ikke har mulighed for?

Conrad Myrland (MIFF, Norge) taler på fc4i-konferencen organiseret af Ministry of Strategic Affairs (Strategi-ministeriet) i Jerusalem 21. juni 2018. (Foto: Arsen Ostrovsky)
Conrad Myrland (MIFF, Norge) taler på fc4i-konferencen organiseret af Ministry of Strategic Affairs (Strategi-ministeriet) i Jerusalem 21. juni 2018. (Foto: Arsen Ostrovsky)

MIFF Danmark har samme grundprincipper og formål som MIFF i Norge (se hér – hvorfra du også kan linke til MIFF Danmarks vedtægter mv). Men i Norge er der ikke særlige mange Israel-venlige organisationer. I Danmark skal MIFF supplere de mange pro-Israel organisationer og aktiviteter. 

Som alle de andre pro-Israel organisationer, arrangerer vi møder og lign. Følg med her, hvor vi fortæller ikke alene om vores egne aktiviteter, men også om relevante begivenheder arrangeret af andre. Fordi vi har MIFF Norge i ryggen, kan vi sommetider invitere andre gæstetalere, end de andre kan.

Fordi vi har MIFF Norge i ryggen, kan vi i større omfang end de andre udgive oplysninger om Israel, som kan tiltrække positiv opmærksomhed og nysgerrighed blandt dansktalende, der søger information på dansk. Vi forsøger at give så klart et billede som muligt af, hvordan de fleste israelere opfatter situationen, – og vi modarbejder aktivt misinformation om Israel. Vi tilstræber, at søgninger fører den søgende til os (- og via os gerne til de andre).

Vores speciale er at forsyne danskerne med let anvendelige informationer – og vi er naturligvis specielt interesseret i at hjælpe Israel-venner med deres arbejde for Israels sag – også når det foregår i samtaler med venner, familier, og kolleger. I de fem år, hvor jeg har været aktivist for Israel, har jeg jo tit erfaret, at folk savner fakta og argumenter på dansk. Efterhånden som de opbygger en viden, går det rimelig godt med at få meget ud af informationer på engelsk – og norsk. Men det er svært at finde de rigtige ord og billeder, når man selv skal dele sin glæde og bekymringer. Derfor udgiver vi skriftlige materialer, som er meget kortfattede og oversigtlige – typisk med mere grafik end tekst. Følg med her.

Vi arbejder på at få påført danske undertekster på korte videoer på andre sprog og med tiden vil vi måske lave videoer selv. Desuden overvejer vi på et tidspunkt at arrangere kommunikationstræning på dansk for dem, som har lyst og mulighed for at lave en koncentret frivillig indsats.

Hjælp MIFF med at hverve nye medlemmer

MIFF i Norge betaler indtil videre for næsten alle vores aktiviteter

På sigt skal vi blive selvforsørgende.

Vi har allerede godt (per 6. december 2018) 1.300 ”likes” på Facebook  – og næsten to hundrede medlemmer. Tak til jer! Men vi har sat os som mål at nå mindst 1000 medlemmer før vores første års jubilæum, den 19. april 2019. Og meget gerne 300 medlemmer før 1. januar 2019.

Opdatering 15. marts 2019: Vi har lige passeret de 300 medlemmer – og antallet af “likes” på Facebook er godt 1.400. 

Tilmelding sker helst via hjemmesiden – men man kan også skrive til mig på post@miff.dk.

Der er to betalingsmuligheder.

A. Vil man bruge et betalingskort eller kreditkort samtidigt med tilmeldingen skal man bruge PayPal. Se her hvis du vil åbne en PayPal konto.

B. Man kan vælge at få en faktura tilsendt – pt kan det tage 2 til 6 uger at få det sendt per email eller post, da MIFF administrationen i Norge er meget, meget lille.

Der er ingen andre end dig selv og os, som får at vide, at du er medlem (bl.a. via vores persondatapolitik).

Støt op om MIFF Danmarks arbejde

Desværre er der mange danske venner af Israel og det jødiske folk, som ikke tør vise deres støtte offentligt – enten fordi de er bange for chikane, eller fordi de ikke har tid og viden nok, eller måske begge dele. Dette er nok een af de væsentligste grunde til, at der skal findes en organisation som MIFF. Vi går forrest og tager skraldet, om det skal være. Og vi vil til enhver tid forsvare en vens anonymitet (bl.a. via vores persondatapolitik).

Så vi håber på at du vil støtte op…

… med penge

Man kan give en gave på to forskellige måder (husk at oplyse navn og at der er tale om en gave):

(1) via overførsel til MIFF Danmarks danske bankkonto 5290 9020945009.

(2) via MobilePay 49739.

Når vi har mindst 300 medlemmer, kan vi søge om muligheden for at bidragsydere kan få skattefradrag for deres gaver.

…med frivilligt arbejde (som også kan gøres anonymt)

Læs her om mulighederne for frivilligt arbejde.