Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Norske Israel-venner har givet danske Israel-venner en unik mulighed

Conrad Myrland. (Foto: MIFF)
Læs mere om den unikke mulighed MIFF Norge har givet danske Israel-venner for at støtte Israel

Vi takker for at du kommer med på holdet og hverver nye medlemmer!

Med Israel for fred (MIFF) blev etableret i Norge i 1970’erne. MIFF’s medlemstal steg hurtigt til 1.871 medlemmer i 1986, for herefter at flade ud til ca tusind medlemmer i sidste halvdel af 1990’erne.

Herefter skete der en radikal forandring. Fra 2001 til 2002 steg medlemstallet pludseligt med 19%, fra 1.056 til 1.258 medlemmer. Det var året, hvor MIFF begyndte at opdatere med daglige nyheder på miff.no. Atten år senere havde MIFF’s netside 2,7 millioner sidevisninger, MIFF’s film på YouTube og Facebook blev set i 834 døgn og vi nåede dagligt ud til 34.000 personer via Facebook.

Fra 2007 til 2008 skete der et nyt spring. Medlemstallet blev øget med 30%, fra 1.634 til 2.131 medlemmer. Det var året, hvor MIFF for første gang fik en fuldtidsmedarbejder. Siden har MIFF haft vækst hvert år og i dag har vi i underkanten af 11.000 medlemmer i Norge.

Det er det samme MIFF ønsker skal ske i Danmark. Derfor brugte MIFF i Norge over 150.000 norske kroner i 2018 på at få arbejdet med netsiden www.miff.dk i gang.

Og derfor har vi fra 1. februar ansat Rika Greenberg (50) i en 80% stilling som journalist og markedsføringsansvarlig. Samtidigt fortsætter den uvurderlige frivillig indsats, der ydes af daglig leder, Dina Grossman, og hendes medhjælpere. I januar 2019 havde miff.dk ca 7.500 besøg, og det skal vi snart mangedoble.

Med Rika ombord har MIFF i Danmark nu fået meget mere slagkraft til at få sandheden om Israel ud til det danske folk. I 2019 har MIFF i Norge lovet at dække 71% af de budgetterede omkostninger. På den måde har Israel-venner i Norge givet danske Israel-venner en unik mulighed for at vinde til gavn for Israel’s sag.

Resten af budgettet må Israel-venner i Danmark dække ind med kontingent og gaver. Hvis du endnu ikke er medlem af MIFF, håber vi du melder dig ind snarest muligt (hvis du klikker på linket her kommer du ind til indmeldingskemaet).

Alle kan bidrage med at hverve medlemmer og støtte arbejdet økonomisk. Send din gave til MIFF nu via Mobile Pay 49739 eller bankkonto 5290 9020945009.

Tusind tak! Vi tror på, at det vi har fået til at ske i Norge også vil ske i Danmark. Tak for at du som bekymre dig om Israel ikke vil skuffe os.

Venlig hilsen Conrad Myrland, bestyrelsesformand i MIFF Danmark og daglig leder i MIFF Norge.

På dansk ved Rika Greenberg

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem