Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Her er Irans bombemål i Israel

Sådan ser dagens forsidehistorie ud i Teheran Times, 15. december 2021. (Foto: Teheran Times)
Det iranske regime kalder en spade for en spade - vil Danmark fordømme Iran?

Iran lægger ikke skjul på deres mål om at udslette Israel. Tehran Times som er affilieret med det iranske regime, kalder en spade for en spade og kommer nu med detaljerede trusler inkl. kort med bombemål i Israel. Her er uddrag bragt i Israel Hayom:

Tehran Times lægger ud med at true Israel: – med sine militære trusler mod Iran, viser det zionistiske regime at de har glemt, at Iran er mere end i stand til at ramme dem hvor som helst.

Med overskriften Just One Wrong Move! (blot en forkert bevægelse) og et kort over Israel inkl. Irans bombemål som dækker hele Israel, er der ingen tvivl om at det islamiske regime igen kommer med en direkte trussel mod verdens eneste jødiske stat:

Tehran Times diskuterer seneste rapporter bragt i israelske medier om angiveligt israelske angreb mod Syriens kemiske våbenfaciliteter tilbage i 2020 og i 2021 samt at de var ment som “en direkte besked” til Den Islamiske Republik – læs om angrebene HER. Den iranske avis diskuterede desuden rapporter om, at IDFs stabschef Løjtnant Aviv Kochavi vil øge antallet af det israelske luftvåbens permanente baser.

I artiklen citeres chef for det iranske militær, generalmajor Mohammed Bagheri: – Iran undervurderer aldrig trusler fra en fjende. På trods af vores tillid til afskrækkelsessituationen… er vi forberedt på de mindste trusler på det strategiske område.

Og tilføjede: – Iran har ikke til hensigt at angribe nogen, men vi er forberedt på et operationelt og taktisk niveau til en afgørende hurtig og hård offensiv reaktion.

Iran står blandt andet bag terrororganisationerne Hamas, Hisbollah og Palæstinensisk Islamisk Jihad – de drømmer alle om at udslette Israel:

Der er ingen tvivl om at det iranske regime lægger mange kræfter i at holde øje med Israel og har en finger med i spillet i alle konflikter i området. Det er ikke uden grund Iran kaldes for verdens største eksportør af terror – læs om Iran HER.

Derudover står Iran i ryggen på flere terrorgrupper – eksempelvis Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007. Hamas har som erklæret mål at udslette Israel og myrde alle jøder med et nazistiskinspireret charter – Iran støtter Hamas både økonomiske og ideologisk. Under den seneste Gaza-krig i maj, viste Hamas med over 4.300 raketangreb mod israelske mange byer i løbet af blot 11 dage at de hverken mangler raketter, penge eller motivation. Derudover har Hamas gemt milliarder i hemmelige investeringer i lande som Tyrkiet som også støtter Hamas ved eksempelvis at tildele statsborgerskab til højtstående Hamas-medlemmer. Derudover lader Tyrkiet Hamas drive terroraktiviteter fra deres territorie. Læs om Hamas HER. Læs om Hamas’ hemmelige investeringer i uldandet HER.

Udover Hamas, støtter Iran eksempelvis også den næststørste terrorgruppe i Gaza, Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), som åbent har erklæret at de får deres ordre fra Iran. PIJ har som Iran og terrorgruppen Hamas også et erklæret mål om at udslette Israel. Læs om PIJ HER.

I Libanon er terrororganisationen Hizbollah endnu en iransk håndlanger som står i kø for at udslette Israel. Hizbollah kontrollerer reelt Libanon og har i årevis, ligesom Iran, Hamas og PIJ, udgjort en reel trussel mod Israels sikkerhed. Læs om Hizbollah HER.

Tilbage til artiklen i Tehran Times som reelt er det iranske regimes talerør – udover at komme med konkrete trusler mod Israel, beskyldte avisen, den israelske hærs (IDF) planer om at afholde stor øvelse over Middelhavet som en forberedelse på angreb mod Iran.

Hvad angår atomforhandlingerne i Wien som med al tydelighed viser at Iran ikke ønsker at overholde atomaftalerne, blev i avisen beskrevet som forsøg på at finde måder at fjerne “ulovlige sanktioner” mod Iran. MIFF har flere gange kunne berette om at Iran aktivt arbejder på at få atom kapacitet og intet tyder på at formålet er fredeligt. Tilbage i september 2021, skrev MIFF om Israels umulige valg – at “leve” med at Iran får en atombombe eller at bombe deres atomfaciliteter. Læs HER.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem