Med sit smykke om halsen hvor Israel er slettet fra landkortet, fortæller Janna Jihad om sin drøm for fremtiden. (Skærmdump fra Amnestys kampagnevideo)

Amnesty med støtteaktion til Janna Jihad – teenagepigen som vil slette Israel fra landkortet

Janna Jihad fortæller at hun er del af en generation som vil kæmpe for hver eneste lille plet af landet - uden kompromis.

Den seneste tid har Amnesty været i gang med aktion for Janna Jihad, en palæstinensisk pige på 15.. «Jannas mål er at verden hører hvordan det er at leve med brutaliteten fra det israelske militær, og hvordan det især påvirker livet hos palæstinensiske børn,» skriver Amnesty. «Min barndom blev ødelagt,» fortæller Janna i klip publiceret af Amnesty – klik HER. «Og det er virkeligheden for hvert eneste palæstinensisk barn som vokser op under okkupationen,» fortsætter hun.

Det er en af Jannas mange løgne.

Skærmdump, Amnesty International Danmark, Facebook, 15. oktober 2021.

Her den sande historie om Janna Jihad:

Janna Jihad har mistet en normal barndom fordi hun er del af den voldelige Tamimi-klan i landsbyen Nabi Saleh i Judæa og Samaria (Vestbredden). Hendes barndom er på ingen måde repræsentativ for almindelige palæstinensiske familier.

Det faktum at Jannas far fik navnet Jihad, fortæller mere end noget andet hvad der driver Tamimi-klanen. Klanen har desuden vist i praksis hvordan de forstår jihad og hvad jihad betyder for dem:

2001; under ledelse af Ahlam Tamimi, blev der begået et selvmordsangreb i pizzarestauranten Sbarro i Jerusalem – 15 personer blev myrdet ved terrorangrebet – inkl. 7 børn og en gravid kvinde da terroristen udløste selvmordsbomben. Mindst 130 personer blev såret. Reaktionerne på målrettede terrorangreb mod israelske børn, kvinder og mænd er ikke de samme alle steder i verden. Terroristen Ahlam Tamimi fortæller at almindelige palæstinensere smillede med glæde efter terrorangrebet hun havde været hjernen bag. Læs også: Ahlam Tamimi fortalte i TV-interview hvor glad hun blev over det store antal dræbte ved selvmordsbombeangrebet i Jerusalem. De palæstinensiske myndigheder har udbetalt 8 millioner kroner til terroristerne bag terrorangrebet. I dag lever Ahlam det gode liv i Jordan efter hun blev frigivet fra israelsk fængsel. I 2020 var MIFF med til at støtte underskriftaktion for at Jordan skulle udlevere Ahlam til USA. Det skyldes at et hendes mange ofre var amerikansk statsborger – Jordan har ignoreret utallige opfordringer om at udlevere terroristen – læs HER. I 2021 kunne MIFF berette at Ahlam var blevet fjernet fra Interpols liste over eftersøgte – læs HER.

Janna Jihads familie har ofte fortalt hvor stolte de er over Ahlam Tamimi og hendes «modstandskamp».

Skal man tro Amnesty er Janna Jihad en engageret ung pige med en stræk og uafhængig stemme, men det krakelerer på stedet, når man så finder ud af at hendes mor er direktør for kvindeanliggender i de palæstinensiske myndigheders udvilklingsministerium. Hendes onkel, Bassem Tamimi, og hans datter Ahed Tamimi (Jannas kusine), er meget kendte anti-israelske aktivister som har siddet i fængsel for vold og opildning. Forholdet til Janna Jihad er så tæt at det i nogle internationale rapportager bliver fremstillet som om Bassem er hendes far. Bassem er ansat i de palæstinensiske selvstyremyndigheders indenrigsministerium, ifølge New York Times. Men ifølge repportagen fra 2013 møder han åbenbart ikke så ofte op i Ramallah. I praksis ser det ud som om han får sin løn fra de palæstinensiske myndigheder for at drive sin propagandakrig i landsbyen. Og gæt hvem er med til at betale for propagandamaskinen? Jeps, det er de danske skatteydere via dansk bistand til de palæstinensiske myndigheder – se HER hvor mange milliarder Danmark giver de palæstinensiske myndigheder i 2021-2025.

– Hvis der kommer en tredje intifada så vil vi være blandt dem som starter den, sagde Bassem Tamimi til New York Times i 2013.  De to første palæstinensiske intifada var meget voldelige optøjer som kostede flere tusind mennesker livet. Frihed til at påvirke til hvad? Fred?

I oktober 2015 delte Nariman Tamimi, Bassems kone og Janna Jihads tante, et billede på Facebook som viste de mest dødelige steder på kroppen hvor palæstinensiske terrorister bevæbnet med kniv bør stikke israelske ofre. Skærmdumpet blev gengivet i i The Tower. Se Nariman Tamimi’s “drejebog” for at myrde israelere her:

Manal Tamimi som menes at være Janna Jihads tante. I 2014 skrev hun på Twitter: «A new #intefada #Jerusalem,a strong clashes taking a place now at the old city and Zionist IOF losing control,I hope all of them gonna die». I august 2015 skrev hun: «I do hate Israel ,i do hate zionisim ,i wish a thrid Intefada coming soon and people rais up and kills all these zionist settlers everywhere». I september samme år, i forbindelse med den jødiske Yom Kippur-høytiden, skrev hun: «Vampire zionist celebrating their Kebore day by drinking Palestinian bloods, yes our blood is pure & delicious but it will kill u at the end». Fred?

(Der er også flere eksempler på Tamimi-klanens hadytringer og opildning til vold og terror i The Tower og som slideshow på YouTube.)

Janna Jihads kusine og «beste ven», Ahed, blev sidste år spurgt ind til sit budskab til seerne:

– Uanset om det er knivangreb, selvmordsangreb eller stenkast: Alle skal gøre deres sin del og vi må stå sammen om vores budskab om at befrie Palæstina, lød Ahed Tamimi’s svar. Er det fred? I Danmark ville vi ikke kalde det for «retten til at påvirke», men derimod hadytringer og opildning til terror.

Og hvad med Janna Jihad selv?

Hun råber «One, two, three, four, occupation no more». Men når Tamimi-klanen taler om okkupation, er det ikke Israels militære kontrol i Judæa og Samaria de refererer til.

Janna Jihad sagde tilbage i 2018 at «okkupationen af Palæstina» har varet i «70 år» [SABC, 14. juli 2018]. Hun har et tæt samarbejde med den sydafrikanske organisation «2 Suns Shamsaan». Da to af Janna Jihads nære slægtninge blev løsladt fra israelsk fængsel 29. juli 2018, lagde de et billede op på sociale medier hvor Hasharon-fængslet omtales som «Israelsk-okkuperet Palæstina». Fængslet ligger mellem de to israelske byer Ra’anana og Netanya, i hvad har været Israel siden 1948.

Hvis der skulle være tvivl om hvilken «fred» Janna Jihad taler om eller ser for sig, så har organisation også lagt et billede op på sociale medier, hvor Israel er udlsettet og erstattet af farverne i det palæstinensiske flag.

Janna Jihad påstår desuden at der er «meget apartheid» i Israel, «som der også var i Sydafrika» [SABC, YouTube 20. juli 2017]. (Jacques De Maio, som leder Den internationale Røde Kors-komite i Israel og i de palæstinensiske selvstyreområder, siger meget tydeligt om apartheid-anklagen: – Der er ikke apartheid i Israel eller i Judæa og Samaria.) Læs hvorfor Israel ikke er apartheid-stat HER.

Janna Jihad fortæller at hun blev «journalist» som 7-årig og opdagede at der «ikke var nok journalister» til at dække var der sker i hendes landsby. Faktum er at der ikke findes en mere internationalt dækket konflikt i verden. Det gælder især hendes landsby som har haft utallige besøg af internationale journalister. Det er også et faktum at Janna Jihad blev født i USA, og levede i sine første år i Florida, hvorefter hun flyttede med sin mor til Nabi Saleh fordi moren «ikke kunne holde det isoleret liv i USA ud». «Når man tænker på at Jannas mor foretrækker livet i Nabi Saleh fremfor West Palm Beach, bør det hun siger om alle de trauma de udsættes for af Israel så ikke tages med et gran salt?» kommenterer Petra Marquardt-Bigman i en artikel om Janna Jihad.

Janna Jihad fortsætter med at komme med sine overdrivelser. «Vi ser hele tiden børn blive brændt af [zionistiske] bosættere,» sagde hun i 2017 på en sydafrikansk hjemmeside. Altid? «A lot of times settlers just come in and just kill children with their cars,» sagde hun i 2017 til TRT World. A lot of times?

De beskrivelser som går igen i Janna Jihads propaganda, er at israelerne ikke er menneskelige.

– Vi har medmenneskelighed. Vi har barmhjertighed, ikke som dem, de dræber, arresterer og skader folk, sagde hun til TRT World. Hun har åbenbart glemt at alle som er blevet dræbt og såret i hendes landsby Nabi Saleh, blev det af hendes klan.

Janna Jihad fremstiller stenkastning som «ingenting». Fejl! Stenkast dræber og forårsager store skader på både krop og ejendom. . «Stenene var store nok til at dræbe,» stod der på forsiden af VG Nett da norske observatører i Hebron selv blev udsat for palæstinensernes stenkast i 2006.

Lille Judah Shoham nåede aldrig teenagealderen, han blev myrdet blot 5 måneder gammel af stenkastende palæstinensere. Lille Jonathan Palmer nåede ikke at fejre sin 2-års fødselsdag, han blev myrdet sammen sin far da stenkastende palæstinensere angreb deres bil i oktober 2010. Listen af israelske ofre for terror og stenkast er desværre endeløs og vi kunne fortsætte med mange lignende eksempler.

I interview til Vice News, lagt op på YouTube 19. april 2016, ses Janna Jihad sidde foran en tegning hvor en pige bider en israelsk soldat i læggen, en dreng bider ham i armen og to kvinder hamrer han i hovedet. Tegningen er faktisk baseret på en voldshændelse som skete i 2015 hvor Janna Jihads nære familie deltog i angrebet. Soldaten er tegnet som en hund. I samme interview siger hun: «Jeg lever den tredje intifada.» Syv måneder forinden var omkring blevet myrdet i kniv- og skudterrorangreb af andre palæstinensere som «levede den tredje intifada».

Janna Jihad vil slette Israel fra landkortet

Janna Jihad bærer sit navn med rette. Hør her hvordan hun leder folkemængden mens hun råder: «Fra floden til havet vil Palæstina blive fri!» I Amnestys egen kampagneklip bære Janna et smykke hvor Israel er slettet fra landkortet. Hendes «intifada» slutter ikke før verdens eneste jødiske stat er udslettet og erstattet med arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58.

Amnestys støttespillere må ikke lade sig snyde. Det er ikke blot hendes egen landsby Janna Jihad vil «frigøre» fra israelske soldater. Hun vil «frigøre» verden fra å ha en jødisk stat. Janna Jihad er del av en aktivistisk og voldelig klan, og et velsmurt medianettverk. Bemærk også at Janna Jihads landsby ligger i de palæstinensiske selvstyre områder i Område A og B i Judæa og Samaria som jf Oslo-aftalerne (1993) er under palæstinensisk kontrol. Israel har jf. Oslo-aftalerne kontrol over Område C – Israel besætter IKKE Judæa og Samaria – læs HER hvorfor.

Så sendt som den 8. december i år, Live via Facebook , sagde Janna Jihad at hun er del af en generation som vil kæmpe for hver eneste lille plet af landet – kompromis er ikke en mulighed. Hun «ser ikke for sig et frit Palæstina uden at hver eneste flygtning er vendt tilbage til sit hjem». Det er vigtigt at understrege at det er kodeord for at over 7 millioner skal flytte ind i Israel, hvilket vil betyde at verdens eneste jødiske stat forsvinder.

Live-programmet på Facebook var arrangeret af Palestinian Return Centre – organisationen har tætte bånde til den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som har kontrolleret Gaza siden 2007. Hamas har som erklæret mål at udslette Israel og myrde alle jøder.

Hovedparten af ovennævnte artikel er denne artikkelen er en gengivelse fra 2018, dengang blev Janna Jihad brugt som frontfigur i Operation Dagsværk-aktion i Norge.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp