Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Israelsk-drusiske Jalaa faldt i Gaza

Israelsk-drusiske Jalaa Ibrahem faldt i Gaza. For år tilbage faldt hans bedstefar også for sit land. (Foto: Privat, skærmdump fra @YosephHaddad, X)
Jalaas bedstefar faldt for år tilbage, under en IDF-operation i byen Tulkarm i Judæa og Samaria.

Da flere tusinde terrorister fra Hamas-kontrolleret Gaza, den 7. oktober 2023, gik til angreb mod israelske babyer, børn, kvinder og mænd, skelnede de ikke mellem køn, alder, etnicitet eller religion. Hamas-terroristerne myrdede, voldtog og kidnappede alle, de kunne få fat i.

Efter 7. oktober-massakren viste en undersøgelse, at sammenholdet på tværs af religion og etnicitet aldrig har været større i Israel.

Israels forsvarshær (IDF) afspejler Israels helt unikke mangfoldighed af religiøse og etniske minoriteter, hvoraf de fleste er stolte israelere, som verden desværre ikke taler om.

Isrealsk-drusiske mænd (med undtagelse af druserne, der lever tæt på grænsen til Syrien), aftjener værnepligt i IDF. Det samme gør israelsk-tjerkesiske mænd. Israelske-arabere/beduiner/kristne/andre minoriteter og minoritetskvinder kan melde sig frivilligt til IDF-tjeneste.

Hamas-massakren mod Israel, er den direkte årsag til krigen mod Hamas i Gaza. Siden krigens udbrud, er IDF-soldater på tværs af etnicitet og religion faldet side om side for deres land. 

Endnu en ung israelsk-drusisk mand føjet til listen over faldne, Major Jalaa Ibrahem var delingskommandant i IDF’s Ingeniørkorps. Jalaa faldt under kampe i Gaza, skriver i24NEWS.

Bedstefar gav også sit liv for Israel, Jalaas bedstefar faldt for år tilbage, under en IDF-operation i byen Tulkarm i Judæa og Samaria (Vestbredden).

I dag tør flere i Israels minoritetssamfund stå op for deres land.

Her er et par eksempler: 

Fra Israel-hader til stolt israelsk-muslimsk zionist, Yahya Mahamid voksede op med had til sit land. Som voksen besluttede han at melde sig som frivillig til IDF-tjeneste og er i dag en stolt israelsk-muslimsk zionist, der rejser verden rundt for at tale Israels sag. Yahya, der også har holdt foredrag for MIFF, skrev for nylig en stærk artikel om at være israelsk minoritet og verdens eksplosive Israel-had: – Tro ikke på konspirationsteorierne om Israel, vi ser så mange i verden, der under dække af at stå op for menneskerettigheder og “bekymring” for palæstinenserne, spreder løgne og konspirationsteorier om Israel. De forsøger at skabe konflikt mellem os og vores jødiske brødre.

Vi slutter med israelsk-beduinske Ahmed Abu Latif Merhat, der efterlod et stærkt testamente, inden han faldt i Gaza: – Vi deler samme skæbne og må stå sammen.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem