Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Far nåede ikke at se Almog blive reddet hjem fra Gaza

I går fik Almog endelig et kram fra sin familie efter 246 dage som gidsel i Gaza. I dag begraver han sin far, far nåede ikke at give ham et kram. (Foto: IDF)
I går blev Almog reddet hjem fra Gaza efter 246 dage som gidsel. I dag begraver han sin far, far nåede ikke at give ham et kram.

I går blev en dag fyldt med tårer, kram og lettelse hos fire israelske familier, mens hele Israel holdt vejret og jublede, da Noa, Almog, Andrey og Shlomi blev reddet hjem af israelske styrker fra Gaza.

246 dages mareridt er slut – nu begynder kampen for at vende tilbage til livet, Almog havde håbet på at få et kram fra sin far. Desværre døde Yossi få timer får hans søn blev reddet hjem. Yossi boede alene og blev fundet død i sit hjem. Almog fik den forfærdelige besked kort efter han blev reddet hjem – i dag vil han begrave sin far, skriver i24NEWS.

Israel vil aldrig komme sig over den værste massakre mod jøder siden Holocaust, Almog var èn ud af over 250 babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd, der blev kidnappet af bevæbnede terrorister under 7. oktober-massakren mod Israel. Over 1.200 forsvarsløse børn, kvinder, ældre og mænd blev myrdet med ubeskrivelig brutalitet, utallige kvinder og piger blev massevoldtaget og myrdet, flere ofre blev udsat for nekrofili, utallige ofre blev brændt og kan ikke identificeres. Hele familier blev udslettet og flere tusinde blev såret på krop og sjæl. Israel vil aldrig komme sig over den værste massakre mod jøder siden Holocaust. Men massakren har ramt alle israelere på tværs af religion, etnicitet, køn og alder hårdt. Udover at flere hundrede tusind israelere er flygtet til udlandet, inkl. Danmark, er Israel også blevet udsat for flere tusind raketangreb fra flere fronter, inkl. Hamas-kontrolleret Gaza, Libanon, Yemen og Iran.

Mor nåede at kramme Noa før det var for sent, Liora er terminal kræftpatient og hendes eneste ønske har været at nå at give sin datter et kram, før det var for sent. I går kunne mor og datter endelig blive genforenet på kræftafdelingen, efter Noa blev reddet hjem fra Gaza

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem