Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

«Operation-Hurricane» blev en af Israels mest omfattende sikkerhedsoperationer

Eden Golan og Israels Eurovision-delegation jublede da de blev stemt videre til finalen. Bag delegationen stod et hidtil uset sikkerhedsaperat som beskyttede dem mod terror og trusler. (Skærmdump, tv.nrk.no)
Eurovision blev sat i verden for at hylde musik, kærlighed og sameksistens. Desværre blev årets Eurovision omdannet til en kampplads rettet mod Israel.

Det er en absurd situationen, men ikke desto mindre er hadet mod verdens eneste jødiske stat og det jødiske folk eksploderet siden 7. oktober-massakren mod Israel.

Hadet mod Israel og jøder viste også sit grimme ansigt i forbindelse med Eurovision 2024. Derfor nåede den massive politicering af Eurovision 2024 i Malmø helt nye højder.

I 2024 nåede politisering af Eurovision nye højder med globale krav om boykot af Israel, massive demonstrationer og trusler mod israelere og jøder. Derfor valgte Israels sikkerhedsmyndigheder at advare sine Eurovision-fans mod at rejse til Sverige.

Terrortruslen mod Israels Eurovision-delegation krævede også massive ressourcer af Israels sikkerhedsmyndigheder.

MIFF’ere og seerne stemte på Israel, trods globale kampagner om at boykotte Israel, endte de på en 5. plads med næstflest seerstemmer og flest Douze Points.

Shin Bet om «Operation-Hurricane», Israels interne efterretningstjeneste fortæller nu om at sikre landets Eurovision-delegation i et af landets mest omfattende sikkerhedsoperationer.

Eden Golan som repræsenterede sit land med sangen Hurricane, blev mandsopdækket af israelske sikkerhedsvagter 24/7 i Malmø.

Til Yediot Ahronot fortæller en Shin Bet ansat: – Det var en udfordrende sikkerhedsoperation som krævede en stor grad af opfindsomhed, kreativitet og et tæt samarbejde med de svenske myndigheder.

Shin Bet står altid for beskyttelsen af landets Eurovision-delegation. I år stod efterretningstjenesten over for en ekstra svær opgave og måtte derfor planlægge derefter. Derfor rejste Shin Bet-chef Ronen Bar til Malmø forud for Eurovision.

De svenske myndigheder deltog også i sikkerhedsoperationen med snigskyttere på tagene som skulle beskytte Eden mod attentater.

Den Shin Bet ansatte tilføjer: – At beskytte Israels Eurovision-delegation i krigstid var en kæmpe sejr for Eden og Israel. På trods af truslerne, de massive demonstrationer og den anstrengte stemning, blev operationen en kæmpe succes.

Et stort antal Shin-Bet kvinder og mænd deltog i «Operation-Hurricane» i 24/7 beskyttelse af Israels Eurovision-delegation.

Shin Bet medarbejderen slutter: – Vi gjorde alt for at give Eden mulighed for at gå på scenen og repræsentere vores land med stolthed og værdighed.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem