Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Palæstinensisk teenager har såret to israelere i terrorangreb

Her er kniven som terroristen brugte til at stikke sine ofre, 13. marts 2024. (Foto: Israelsk politi)
Hvad får palæstinensiske børn og unge til at begå terrorangreb mod israelere?

I dag begik en 15-årig palæstinensisk teenager kniv-terrorangreb ved en kontrolpost uden for Jerusalem.

Ifølge palæstinensiske medier kom Muhammad Abu Hamed fra landsbyen al-Khader i Judæa og Samaria (Vestbredden). Terroristen cyklede hen til kontrolposten, trak en kniv og gik til angreb mod to unge israelere. Israels politi oplyser at terroristen blev neutraliseret af israelske sikkerhedsstyrker.

Ifølge en rapport fra det norske Marinejegerkommando er knivangreb inden for en radius af 6-8 meter at betragte som fatale. Hos det svenske politis livvagtsektion ses knivangreb inden for 10 meter som fatale fatalt. Rapporten konkludere at: «Kniveangreb er nogle af de sværeste at forsvare sig imod. Knivangreb er både meget farlige og meget stressende for ofrene.» Læs mere her om kniv-terrortruslen.

MIFF har årevis advaret om de palæstinensiske myndigheders oplæring af børn i terror, de palæstinensiske myndigheder (PA) blev sat i verden i forbindelse med Oslo-aftalerne (primo 1990’erne). Jf. Oslo-aftalerne blev Judæa og Samaria opdelt i Område A, B & C. PA fik selvstyrekontrol over Område A & B, mens Israel fik fuld kontrol over Område C, hvor de israelske bosættelser, der jf. folkeretten er lovligve også ligger. Jf. aftalerne er PA forpligtet til at samarbejde med Israel om sikkerhedsanliggender i Område B. PA har i årtier misbrugt international bistand, inkl. danske skattekroner til at oplære børn i terror, had og antisemitisme. PA lærer børn at de ikke er skabt til at leve og skabe glæde, men til at ofre livet som terrorister og tage deres terrorofre med sig i døden.

Årtiers misbrug af dansk PA-bistand, MIFF har gravet i Folketingets arkiv og fundet utallige politiske diskussioner om PA’s misbrug af danske skattekroner til oplæring i terror, hyldest af dødelige terrorangreb mod israelere, udbetaling af terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden, apartheid mod jøder/israelere og meget andet – se mere her.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem