I dag blev Israel ramt af endnu et terrorangreb i Jerusalem da en 13-årig børneterrorist fra Øst-Jerusalem gik til angreb mod israelere på gaden med pistol. På billedet ses politi og militær hvor far og søn blev alvorlig såret ved angrebet. (Foto: Flash90)

Børneterrorist i besked før han skød israelere: – Allah, sejr eller martyrium. Tilgiv mig mor, du bliver stolt af mig

Sådan skrev 13-årige Muhammad i sin skolebog som danske skatteydere er med til at finansiere. Muhammad sårede en far og hans søn hårdt i Jerusalem.

I lørdags gik 13-årige palæstinensiske Muhammad Aliwat til angreb med våben i Jerusalem. Han skød og sårede en far og hans søn alvorligt ved indgangen til Davids By.

I klippet kan du se børneterroristen med våben mens han forsøger at skyde israelere på gaden. Der var også børn, heldigvis blev de ikke ramt:

Inden Muhammad begik terrorangrebet, efterlod han følgende besked i sin skolenotesbog: – Gud, sejr eller martyrium. Tilgiv mig, mor, du bliver stolt af mig.

Terroristen er en ottendeklasses elev på Al-Furqan Islamic School for Boys i Shuafat i Øst-Jerusalem, hvor han blev undervist i de palæstinensiske myndigheders skolepensum.

De palæstinensiske myndigheders skolepensum, som Muhammad de seneste måneder er blevet undervist i, opildner til vold, til at dræbe israelske-jøder, til antisemitisme, til hyldest af jihad og martyrium.

IMPACT-se har gennemgået børneterroristens skolepensum fra i år og tidligere år brugt til undervisning på Al-Furqan Islamic School. Indholdet i skolepensummet er skræmmende – børn opildnes til at begå vold og jihad, børnene udsættes antisemitisk propaganda og opildnes til at ofre livet mens de dræber jøder.

Muhammad lærte eksempelvis om læseforståelse via en historie som opildner til at begå selvmordsbombeangreb, hvor palæstinensere “skar halsen over på fjendens soldater” og “bar eksplosive bælter,” ledsaget af en illustration af israelske soldater skudt og dræbt af en bevæbnet palæstinensisk mand.

I en lektion i skolebog om islamisk uddannelse, udgivet af de palæstinensiske myndigheder (PA), dedikeres et helt kapitel til oplæring i martyrdøden som er “obligatorisk” for at afvise fjenden, at det er ærefuldt, vil blive hyldet og give adgang til paradis. Eleverne får til opgave at skrive om palæstinensisk martyrium og lære at dem som ikke ofrer livet er svage.

Jøder beskrives som konspiratoriske, magtfulde, onde og urene, hvilket beskrives som en trussel mod islams hellighed. En lærervejledning for 7. klasseslærer spreder løgne om at jøder knuste børns hoveder, satte ild til dem og kastede dem i brønde. Israelere beskrives som sataniske i et digt i en skolebog om det arabiske sprog og børnene opildnes til at befri Al-Aqsa-moskeen i Jerusalem.

I skolebøger om naturvidenskab bliver Newtons anden lov undervist med et billede af en maskeret palæstinensisk dreng, der sigter en slangebøsse mod israelske soldater. Eleverne bliver spurgt: – hvad er de kræfter, der påvirker genstanden efter den kastes fra slangebøssen?

Det meste undervisning Muhammad og hans klassekammerater har modtaget i naturvidenskabelige fag, er blevet brugt til at oplære børnene i had. Her er et eksempel fra biologitimerne – eleverne bliver spurgt hvad der sker med en israelsk soldats indre organer, når han rammes af et voldsomt sammenstød.

Alle skolebøger og lærer brugt til at undervise børneterroristen, er blevet støttet økonomisk af EU, inkl. Danmark, Tyskland og andre lande.

FN-agenturet UNRWA bruger samme skolebøger – også med støtte fra EU, inkl. Danmark og USA. UNRWA har netop startet en international kampagne for at rejse flere midler, vil Danmark give UNRWA endnu flere millioner af skattekroner?

De lande som fordømte terrorangrebet begået i lørdags af børneterroristen, er blandt de palæstinensiske myndigheders og UNRWA’s største donorer og størstedelen af deres bistand går til det palæstinensiske uddannelsessystem. Hvornår vil donorlandene vågne og indse at deres skatteydere er med til at finansiere oplæring i terror som koster israelske børn, kvinder og mænd livet? Spørger IMPACT-se’s direktør Marcus Sheff.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp