Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israel ramt af endnu et terrorangreb

I dag blev Israel ramt af endnu et terrorangreb i Jerusalem da en 13-årig børneterrorist fra Øst-Jerusalem gik til angreb mod israelere på gaden med pistol. På billedet ses politi og militær hvor far og søn blev alvorlig såret ved angrebet. (Foto: Flash90)
Far og søn alvorlig såret efter de blev skudt af 13-årig palæstinensisk terrorist fra Øst-Jerusalem.

En far og hans søn blev i dag alvorlig såret i terrorangreb uden for Jerusalems gamle bydel, skriver Times of Israel.

Begge terrorofre arbejdede som frivillige i Israels redningstjeneste Magen David Adom, de var angiveligt ikke på arbejde da de blev skudt af den 13-årige terrorist fra Øst-Jerusalem.

Terrorofrene er i 50’ene og 20’erne – de er begge i alvorlig, men stabil tilstand. Terrorofrene blev ramt i overkroppen, melder redningsmandskab.

Terroristen er 13 år og fra Øst-Jerusalem. Terroristen blev skudt og dermed stoppet af bevæbnede civile som befandt sig på stedet, melder Israels politi. Terroristen blev indlagt på hospitalet – hans tilstand er ukendt på nuværende tidspunkt.

Dagens angreb skete blot få timer efter det blodige og brutale terrorangreb mod jøder på vej ud af synagogen fredag aften – terroristen nåede at myrde mindst 7 personer og sårede mindst 10 personer inden han blev skudt og dræbt. Flere af de sårede er fortsat i alvorlig tilstand.

Israels politi er nu i højeste beredskab.

Det er desværre ikke noget nyt at meget unge palæstinensere bliver terrorister – de bliver allerede oplært i at blive terrorister som helt små børn. Oplæringen i terror og had mod Israel og israelere fortsætter fra vugge til grav. Palæstinensiske børn lærer allerede som helt små at de blev skabt som ammunition for islam, at de blev skabt for at dø som martyrer – ikke for at skabe glæde.

Her ses pistolen som den 13-årige terrorist brugte i dagens terrorangreb, 28. jan. (Foto: Israels politi)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem