Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Mindst 7 dræbt i terrorangreb i Jerusalem

Israelske sikkerhedsstyrker ved synagogen hvor terrorist skød og dræbte mindst 7 jøder på vej ud efter Shabbat bøn, fredag 27. januar. (Foto: Flash90)
Drabstallet forventes at stige efter det alvorlige angreb her til aften i Israels hovedstad.

Mindst 7 personer blev her til aften dræbt i terrorangreb i Jerusalem – mindst 10 blev såret da en terrorist skød mod israelere på vej ud af synagogen i Neve Yaakov i Jerusalem.

Israelske medier melder at terroristen løb efter flere af sine ofre da de forsøgte at løbe væk.

Terroristen som menes at være fra Shuafat, skød mod jøder mens de var på vej ud af synagogen efter Shabbat bøn. Terroristen blev skudt og dræbt af en sikkerhedsvagt da han forsøgte at flygte fra stedet efter angrebet.

Dagens terrorangreb er et af de dødeligste terrorangreb i Israel i mange år og sker på den symboltunge mindedag for Holocaust.

Sagen opdateres.

Her ses nogle af de israelske terrorofre som blev dræbt her til aften i Jerusalem da en terrorist skød dem på vej ud af synagogen. (Foto: Flash90)

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem