Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Tyskland og Ungarn har givet flere gidsler statsborgerskab i håb om at redde deres liv

Lille Kfir har været kidnappet siden 7. oktober-massakren mod Israel. Mindst 32 ud af de 250 gidsler var babyer og små børn. Flere af børnene blev kidnappet alene, uden deres forældre. Nogle af børnene så deres forældre blive myrdet inden de blev kidnappet. #BringThemHome! (Foto: Skærmdump, @noatishby/ @standwithus, Instagram)
136 gidsler, inkl. baby Kfir og danske Itzik har i snart 100 dage siddet fanget i Gaza under umenneskelige forhold. Ingen international organisation har besøgt dem og det vides ikke om de er i live.

Tyskland og Ungarn har besluttet at give statsborgerskab til israelske gidsler, der er blevet holdt fanget i Gaza siden 7. oktober-massakren mod Israel, hvor flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Hamas-kontrolleret Gaza, og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, ældre, syge og mænd. Massakren kostede over 1.200 liv, flere tusind blev såret og mindst 250 blev taget som gidsler til Gaza. Massakren er den værste mod det jødiske folk siden Holocaust, men massakren ramte alle israelere hårdt på tværs af religion, etnicitet og køn. Undersøgelse har desuden vist at knap en fjerdedel af israelere nu lider af PTSD.

Mindst 136 gidsler, inkl. baby Kfir og danske Itzik har siddet fanget i knap 100 dage under umenneskelige forhold – ingen international organisation har besøgt gidslerne og det vides ikke om de er i live. Ny rapport har vist at flere af gidslerne sidder fanget uden adgang til livsnødvendig medicin eller andre livsnødvendige behov. Derfor har flere Nobelprismodtagere underskrevet krav om at FN, Røde Kors og WHo skrider til handling for at redde gidslernes liv.

Med det ekstra statsborgerskab, er håbet at gidslerne har en større chance for at blive løsladt. Flere frigivede gidsler har efterfølgende fået et ekstra statsborgerskab.

Gidslerne som har fået tysk/ungarsk statsborgerskab, har familiemedlemmer født i de pågældende lande, skriver i24NEWS.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem