Search
Forældre beskytter deres barn med egen krop under raketangreb mod Syd-Israel fra Gaza i 2014. Årtiers raketangreb fra den Hamas-kontrolleret enklave har sat fysiske og psykiske ar på indbyggerne. (Foto: Israel Ministry of Foreign Affairs: https://www.flickr.com/photos/israel-mfa/, 20. juli 2014, flickr)

Massive raketangreb fra Gaza mod flere israelske byer

I dag blev flere israelske byer angrebet af mindst 30 raketangreb fra #Gaza.

Den 7. oktober blev Israel for altid forandret da flere tusind terrorister stormede ind over grænsen og gik til angreb mod forsvarsløse babyer, børn, kvinder, gravide, handicappede, ældre og mænd. I Israel, der kun er på størrelse med Jylland, er over 23% af de 10 millioner indbyggere muslimer, beduiner, tjerkesser, drusere, kristne og andre minoriteter, massakren ramte ALLE israelere på tværs af religion, etnicitet og køn. Over 1,200 blev myrdet, over 11,000 blev såret. Kvinder, børn og mænd blev udsat for grove seksuelle overgreb og massevoldtægter og flere ofre savnes fortsat. Mindst 240 blev kidnappet til Gaza. Over 500,000 israelere er blevet flygtninge og trues af økonomisk ruin.

Siden 7. oktober-massakren mod Israel, er flere israelske byer blevet udsat for mere end 12.000 raketangreb.

Alene i dag er flere israelske byer blevet udsat for mindst 30 raketangreb fra Gaza. Det er et af værste raketrunder i løbet af de seneste uger, skriver den israelske nyhedskanal N-12.

Flere indbyggere fortæller at de har hørt lyden af kraftige eksplosioner og granatsplinter. Samtidig fortsætter Israels forsvarshær (IDF) med at bombe terrormål i Hamas-kontrolleret Gaza.

Israels ambulancetjeneste Magen David Adom (MDA) har modtaget flere meldinger om nedfald af granatsplinter. Indtil videre er der ingen meldinger om fysiske skader, men hvert eneste raketangreb giver varrige ar på sjælen hos indbyggerne.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp