Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

5-årig israelsk-arabiske Atallah overlevede massakren: – Når jeg bliver stor, vil jeg være politimand ligesom min redningsmand

Israelsk-beduinske Atallah er kun 5 år, men har allerede oplevet det værste et lille barn kan blive udsat for. Atallah så sin far blive myrdet af terroristerne under Hamas-massakren. Atallah blev alvorlig såret. På billedet takker han sin redningsmand. (Foto: Israelsk politi)
Lille Atallah er beduinsk-israelsk. Han så sin far blive myrdet og blev selv alvorlig såret af terrorister under Hamas-massakren i Israel.

Israelsk-arabiske Atallah Abu Madigam er en lille beduinsk dreng på 5 år. Den 7. oktober vågende han tidligt om morgen – han glædte sig til at tage med sin far Osama Abu Madigam, sin onkel og sine fire brødre til moshav Mivtahim i Syd-Israel, skriver Yediot Ahronot.

Atallah vidste ikke at hans dag ville slutte med det værste marreridt et lille barn kan blive udsat for. Siden Hamas-massakren i Israel den 7. oktober, er der kommet flere og flere oplysninger frem om hvad der skete da flere tusind terrorister stormede ind over grænsen fra Gaza og gik til angreb mod forsvarsløse babayer, børn, kvinder, gravide, ældre, syge og mænd.

Terroristerne gik til angreb mod alt og alle – alle var et legitimt mål uanset religion, etnicitet, køn eller alder. Siden massakren har flere israelske minoriteter fortalt, hvad de blev udsat for og hvordan de forsøgte at redde sig selv og andre israelske medborgere.

Under massakren var Atallah sammen med sine børdre og sin far i et drivhus. De fortalte terroristerne at de er arabere. Atallahs far sagde til terroristerne: – Vi er er arabere, vi er muslimer.

Terroristerne svarede: – I er mere jødiske end jøderne

Atallah så sin far blive myrdet.

Han forsøgte at løbe i sikkerhed med sine fire brødre, men terroristerne skød Atallah i brystet.

Israelsk politi fandt Atallah alvorlig såret mens han lå i sin onkels arme. Atallah fik livreddende førstehjælp og svævede mellem liv og død..

På hospitalet gav Atallah sin redningsmand – en israelsk politimand kram og kys.

Atallah sagde til sin helt: – Når jeg bliver stor, vil jeg være politimand ligesom dig.

Atallahs familie, der lever i den beduinske by Rahat har takket politiet for at redde ham.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem