Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Mossad: – Israel har afværget 27 iranske terrorangreb globalt i 2023

I sjælden tale fortalte chef af Israels efterretningstjeneste Mossad, David barnea om blobal iransk trussel mod jøder og israelere. (Foto: På billedet ses David Barnea under sin tale ved årlig konference for internationalt institut for kontraterrorisme, Reichman University, Herzliyya, 12. september 2022. Gideon Markowicz/TPS.)
David Barnea: - Vi ser en betydelig stigning i forsøg på at angribe jøder og israelere over hele verden, og mens vi taler, fortsætter vi med at spore iranske terrorister og deres håndlangere for at forhindre dem i at dræbe jøder og israelere.

– I skrivende stund har Israels sikkerhedsstyrker afværeget 27 iranske terrorangreb i 2023, udtalte chef Israels efterretningstjeneste Mossad i går. David Barnea tilføjede at det var på tide, at Irans regime betaler for sine terroristaktiviteter:

– Tiden er kommet til at kræve en pris af Iran, sagde David Barnea under sjælden tale under konference afholdt ved Institute for National Security Studies (INSS): – Enhver skade på en israeler eller jøde på enhver måde, og jeg mener virkelig enhver måde – uanset om det sker via Irans håndlangere eller iranske agenter, vil udløse en reaktion mod iranerne, der sendte terroristerne af sted, og politikkerne, der har godkendt terroristernes terrorangreb, fra bunden hele vejen op til toppen. Jeg mener, hvad jeg siger. Prisen vil blive hentet dybt inde i Iran, i hjertet af Teheran…, sagde Mossads chef.

Mossads chef tilføjede at: – Vi ser en betydelig stigning i forsøg på at angribe jøder og israelere over hele verden, og mens vi taler, fortsætter vi med at spore iranske terrorister og deres håndlangere for at forhindre dem i at dræbe jøder og israelere. Barnea nævnte desuden flere eksempler på terrorangreb afværget af Mossad agenter i Europa, Afrika, Sydøstasien og Sydamerika.

Mossads chef udtrykte også sin bekymring over stigende militært samarbejde mellem Iran og Rusland: – Den første faktor, der nærer Irans overdrevne selvbevidsthed, er den støtte, de har ydet til Rusland via salget af UAV’er. Vi ved, at iranerne også planlagde at sælge korte- og langdistance missiler til Rusland, men den aftale blev forhindret. Jeg har på fornemmelsen, at flere aftaler snart vil blive forhindret. Vi er bekymrede for, at russerne vil imødekomme Irans krav om at forsyne dem med våben og råmaterialer, der vil true Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem