Search
Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder hylder blodige terrorangreb som har kostet mindst 7 israelere livet i Jerusalem. (Foto: Skærmdump, PMW)

Fatah hylder terrorangreb som kostede 7 israelere livet

Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder lægger ikke skjul på deres terrorhyldest efter blodige terrorangreb mod israelske børn, kvinder og mænd i Jerusalem.

Det har været en blodig weekend i Israel som blev udsat for de blodigste terrorangreb i mere end et årti.

Fredag aften gik en terrorist til angreb mod jøder på vej ud af synagogen i Jerusalem – mindst 7 personer blev dræbt og flere blev såret. Det yngste terroroffer ved angrebet var 14-årige Asher, han blev begravet af sine forældre i lørdags.

Lørdag skød og sårede en 13-årig børneterrorist en far og hans søn hårdt i Jerusalem. Børneterroristen er igennem sin skoletid blevet oplært i had og hyldest af terror i sine skolebøger, udgivet af de palæstinensiske myndigheder (PA) som de danske skatteydere er med til at finansiere via dansk PA-bistand. Børneterroristen forsøgte at ramme flere forbipasserende på gaden inden han blev skudt og indlagt på hospitalet.

Se klippet med børneterroristen her:

Det får ikke Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA), der blandt andet finansieres af dansk PA-bistand, til at fordømme de blodige terrorangreb – tværtimod, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Sekretæren for Fatahs Jenin-afdeling, Ata Abu Rmeileh ledte en militæroptog i den PA-kontrolleret by i Judæa og Samaria. Deltagerne råbte “Allahu Akbar” med våben og uddelte slik for at fejre de dødelige terrorangreb.

Ata Abu Rmeileh råbte: – Intifadaen er begyndt, krigen er begyndt i Palæstina – hele Palæstina. Det stopper ikke før hver eneste ren bloddråbe fra vores retfærdige martyrer i Jenin, i Jerusalem, i hele Palæstina er hævnet. Vi forsvarer stedet for vores [profet] Muhammeds [nat]rejse. Vi hylder og velsigner de heroiske operationer i Jerusalem af Jerusalems helte. Allahu Akbar!

Se klippet her:

Til trods for at overvågningskamera viser børneterroristen forsøge at skyde folk på gaden og beskeden han efterlod i sin skolebog inden han begik terrorangrebet, nægter PA enhver involvering i terrorangrebet og påstår at han blev anholdt “under påskud af, at det var ham som stod bag operationen.” PA kalder konsekvent terrorangreb for “operationer”. Læs mere her.

I stedet for at påtage sig sit ansvar og fordømme terrorangrebene som har kostet israelske børn, kvinder og mænd livet, kaster PA om sig med beskyldninger mod Israel. Palæstinensiske kilder udtaler at terrorangrebene var hævn over at Israels forsvarshær (IDF) i sidste uge gennemførte endnu en antiterror-operation i PA-kontrolleret Jenin i Judæa og Samaria (Vestbredden). Anti-terroroperationerne er en direkte konsekvens af terrorbølgen i 2022, som kostede 31 israelere livet – det højeste antal terrorofre siden 2008.

IDF gennemførte antiterror-operationen efter meget præcise efterretninger om at en terrorcelle fra den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) var på vej til at begå flere skudterror-angreb i israelske byer. Under antiterror-operation blev flere terrormistænkte dræbt i kampe mod IDF som var gået ind i Jenin for at stoppe de planlagte terrorangreb og fange mindst tre PIJ-terrorister.

Udfordringen i Judæa og Samaria er at de palæstinensiske myndigheder (PA) har mistet kontrollen i byer som Nablus og Jenin. Byerne er præget af lovløshed og flere terrorgrupper har sat sig på byerne og udgør nu en reel risiko mod Israels sikkerhed.

Det skal bemærkes at Israel igennem længere tid har bedt de palæstinensiske sikkerhedsstyrker om at patruljere i eller rundt om Jenin, men det nægter de. Derfor er Israel nødsaget til at fortsætte sine antiterror-operationer i byen for at beskytte egne indbyggere mod terrorangreb.

De fleste terrorangreb mod israelere i 2022, blev udført af terrorister fra Nablus og Jenin. Chef for IDFs militære efterretningstjeneste, brigadegeneral Amit Saar, vurdere at situationen i Judæa og Samaria vil eskalerer yderligere i 2023.

IDFs statistik for 2022 viser også en tydelig eskalering i antal terrorangreb/terrorforsøg i Judæa og Samaria.

MIFF har gentagende gange gjort opmærksom på at palæstinenserne udsættes for hjernevask og indoktrinering til at hade Israel fra vugge til grav og oplærer børn til væbnet kamp og den lette adgang til våben gør det ikke bedre.

Læs hvordan dansk bistand bliver misbrugt af PA til at oplære børn i at blive terrorister og ofre livet mens de dræber jøder.

Læs hvordan dansk misbruges af PA til at udbetale terrorløn til dømte terrorister som har myrdet israelske børn, kvinder og mænd.

Den 5. maj 2021 førte PA’s misbrug af dansk PA-bistand til stor debat i Folketinget – alligevel valgte et flertal at lade misbruget fortsætte. Se debatten hvor MIFFs information blev fremhævet her:

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp