Søn af dræbt PIJ-terrorleder: – Min far døde som martyr, vi vil gå i hans fodspor

Børnemisbrug transmiteret af Al-Jazeera på Live tv.

Khaled Mansour var en af terrorlederne i den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ), der blev dræbt under den seneste Gaza-krig hvor PIJ angreb flere israelske byer med over 1.100 raketter 5-7 august 2022.

Al-Jazeera TV Live interviewede nogle af terrorlederens familiemedlemmer, inkl. hans lille søn som holdt en automatisk riffel, skriver Palestinian Media Watch (PMW).

Sønnen havde et klart budskab: Han vil fortsætte i sin fars fodspor:

Khaled Mansours søn sagde: – Jeg har en klar besked til den zionistiske fjende: Selvom min far døde som martyr, går vi i hans fodspor. Du tror, at hjernen er væk, nej, hjernen er i vores hjerter. Og om Allah vil, vil vi gå samme vej som ham – som han ønskede, om Allah vil. [Al-Jazeera TV Live, 10. august 2022]

Se klippet her:

PIJ står på flere internationale terrorlister – inkl. EU, USA og Israel. PIJ har som Hamas, der også er en iransk-støttet terrorgruppe og har kontrolleret Gaza siden 2007, et erklæret mål om at udslette Israel.

Info om Operation Breaking Dawn – Efter Israel den 1. august anholdte PIJ-terrorlederen Bassam Al-Sa’adi ​​i Judæa og Samaria (Vestbredden), planlagde terrorgruppe at angribe israelske civile i byer tæt på Gaza, viser information fra Israels efterretningstjeneste. Israel var derfor tvunget til at nedlukke israelske byer, samfund, kibbutzer, veje og offentlig transport tæt på Gaza (også kaldt for Otef Aza). Efter tre dages nedlukning angreb Israel den 5. august PIJ’s terrorinfrastruktur og dræbte to PIJ topledere – det nordlige Gazas øverstbefalende Tayseer Jabari og det sydlige Gazas øverstbefalende Khaled Mansour. PIJ angreb efterfølgende flere israelske byer med over 1.100 raketter og missiler. Omkring 200 af PIJ’s raketter eksploderede i Gaza og dræbte mindst 16 palæstinensere – inkl. flere børn. Terrorgruppen Hamas rapporterede om 44 dræbte palæstinensere – mindst 15 af dem var medlemmer af terrororgrupper. Operation Breaking Dawn endte med en våbenhvile med egyptisk mægling den 7. august 2022.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp