Search
Terrorister fra terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) i Gaza under aktion. (Illustrationsfoto CC BY-SA Amir Farshad Ebrahimi/flickr.com)

Forsvarsminister Gantz: – Iran giver Palæstinensisk Islamisk Jihad flere millioner kroner om året til at angribe Israel

Israels forsvarsminister Benny Gantz: - Israel vil fortsætte med at handle mod Irans håndlangere sammen med vores partnere og samarbejde om at skabe stabilitet i regionen.

Hvert eneste år giver Iran terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) flere millioner kroner til at angribe Israel, sagde Israels forsvarsminister Benny Gantz i dag under fælles pressemøde med sin cypriotiske kollega.

Derudover får den palæstinensiske terrorgruppe tekniske efterretninger til oprettelse af militærbaser i Gaza, hvorfra de kan angribe Israels civilbefolkning, udtaler Gantz og tilføjer:

– Israel vil fortsætte med at handle mod Irans håndlangere sammen med vores partnere. Vi vil fortsætte med at samarbejde om stabilitet i hele regionen, udtalte Gantz.

Forsvarsminister Gantz Tweetede: – Jeg var glad for at være vært for Cyperns forsvarsminister Charlambus Petrides i dag i Kirya i Tel Aviv.

Israel og Cypern har et særligt forhold baseret på fælles værdier og en fælles vision for regionen. Det er grunden til, at sikkerhedssamarbejdet mellem landene trives inden for videndeling, indkøb og militært samarbejde.

Under vores møde henviste jeg til Irans involvering i terror, der udgår fra Gaza. I senere år har Ayatollah regimet forvandlet terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) til deres forlængede arm i Gaza. Der afholdes besøg og møder mellem højtstående PIJ-embedsmænd og den iranske ledelse i Teheran.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp