Flag, blomster og lys ved stedet hvor tre unge israelske mænd blev dræbt og otte blev såret i terrorangreb i Tel Aviv. (Foto: Flash90)

Israel har inddraget arbejdstilladelse for mere end 1.100 familiemedlemmer til terroristerne bag terrorbølgen

- Enhver palæstinenser, der vælger terrorens vej skal vide at hans valg også vil skade hans familie, siger højtstående israelsk sikkerhedskilde.

Omkring 1.130 familiemedlemmer til terroristerne som stod bag den seneste terrorbølge i Israel, der siden 22. marts har kostet 19 personer livet, utallige sårede og endnu flere psykiske ar på sjælen, har fået inddraget deres tillaldelse til at rejse ind i Israel, skriver den israelske nyhedskanal N-12 (artiklen er oversat fra hebraisk).

Blandt de familiemedlemmer som har fået inddraget deres indrejsetilladelse, er 206 familiemedlemmer til terroristerne Assad al-Rafa’i og Tzabhi Abu Shakir fra Jenin som stod bag økse-terrorangrebet i Elad på Israels fødselsdag. Tre israelske fædre blev hugget ihjel ved terrorangrebet mens deres små børn så på. Et af terrorofrenes lille søn på 6 år, læb efter hjælp da han så sin far blive brutalt myrdet.

137 familiemedlemmer til terroristen Nadir Marzouk Rashid Dar Ahmad fra Abouin der for få dage siden sårede en grænsepolitisoldat i et terrorangreb ved Nablus-porten i Jerusalems gamle bydel, har også fået inddraget deres indrejsetilladelse.

Også flere hundrede familiemedlemmer til terroristerne som stod bag terrorangrebene i Ariel, Tel Aviv og Bnei Brak har fået inddraget deres arbejdstilladelser. “Vi vil ikke tillade terroristernes familier, der har valgt terrorens vej at komme ind i Israel for at arbejde og handle,” sagde højtstående sikkerhedskilde til N-12. “Enhver palæstinenser, der vælger terrorens vej skal vide at hans valg også vil skade hans familie,” tilføjer kilden.

“Det er et effektivt værktøj, der har til formål at afskrække potentielle terrorister fra at udføre terrorangreb mod civile og sikkerhedsstyrker i Israel. Israels forsvarsmyndigheder arbejder i flere retninger og med fuld styrke. Terroristerne, deres hjælpere og dem som opildner til terror vil betale en høj pris,” slutter kilden

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp