I nat blev en israelsk sikkerhedsvagt skudt og dræbt i terrorangreb ved indgangen til den israelske bosættelse Ariel i Judæa og Samaria (Vestbredden). (Foto: Flash90)

Israelsk sikkerhedsvagt dræbt i terrorangreb

Sikkerhedsvagten beskyttede sin kollega og kæreste med egen krop. Hun blev såret ved terrorangrebet.

Israelsk sikkerhedsvagt blev sent i aftes skudt og dræbt af to bevæbnede palæstinensere ved indgang til den israelske bosættelse Ariel i Judæa og Samaria (Vestbredden).

Sikkerhedsvagten er en mand i 20’erne. Han brugte sin egen krop for at beskytte sin kollega mod skudene. Den anden sikkerhedsvagt som også var mandens kæreste blev såret ved angrebet.

Terroristerne som blev filmet af overvågningskameraet, kørte i bil op til sikkerhedskontrollen og begyndte at skyde, hvorefter de flygtede fra stedet. Store israelske sikkerhedsstyrker har natten igennem ledt efter terroristerne som fortsat er på fri fod.

– Vi fanger terroristerne. Der er flere operationer igang i området, inkl. efterretning, siger brigadegeneral Avi Blot.

En udbrændt bil blev i morges fundet i området, bilen mistænkes at være blevet brugt ved terrorangrebet.

Den palæstinensiske terrorgruppe Al-Aqsa martyrbrigaden som er en sammenslutning af flere terrorgrupper med tilknytning til Fatah som også leder de palæstinensiske myndigheder (PA) som Danmark sammen med andre PA-donorlande sender milliarder af skattekroner hvert eneste år, har udtalt at de står bag terrorangrebet.

– Vi tager ansvar for den heroiske operation i Ariel hvor en zionistisk officer blev dræbt. Det er vores svar på israelsk aggression i Jerusalem, siger en maskeret terrorist i klip spredt på sociale medier.

Terrorgruppen stod også bag terrorangrebeget i Bnei Brak i sidste måned hvor en terrorist skød folk på gaden med en M-16. Det brutale terrorangreb kostede 5 personer livet og flere sårede.

Her ses terrorangrebet i aftes i Ariel:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp