Hamas angreb begravelsen af 5-årig Ido dræbt af raketangreb

Terrorgruppen angreb med vilje begravelsesfølget mens de sagde et sidste farvel til Ido Avigal.
5-årig Ido Avigal blev dræbt i raketangreb fra terrorister i Gaza. Flere i familien blev alvorlig skadet.
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Midt under begravelsen af 5-årige Ido Avigal som onsdag blev dræbt under endnu et raketangreb fra Gaza af palæstinensiske terrorister, affyrede raketter mod begravelsesfølget, som måtte løbe i dækning.

Rakettalarmen gik i gang mens Idos far Asaf Avigal sagde Kadish og mindeord over sin døde søn, faren sagde blandt andet undskyld til Ido over at han ikke formåede at beskytte ham. 5-årige Ido blev dræbt af raketfragmenter som formåede at gennembore det armerede vindue i det sikrede rum i familiens hjem mens de sad der under angrebet. Idos mor blev alvorligt såret og hans søster blev også såret. Læs om raketangrebet som dræbte Ido HER.

Ifølge den israelske kanal Kan er der ingen tvivl om at raketangrebet skulle forstyrre begravelsen af Ido, siden Kiryat Gat ikke har været særlig angrebet under den nuværende raketregn mod Israel, skriver Times of Israel.

Læs også: Over 2000 raketter affyret ind i Israel på mindre end 90 timer.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelIsrael angriber med luft- og landstyrker
Næste artikelDemonstration foran Israels ambassade i Hellerup opløst efter stenkast og kanonslag
Avatar
Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.

Ingen indlæg at vise