5-årig Ido Avigal blev dræbt i raketangreb fra terrorister i Gaza. Flere i familien blev alvorlig skadet.

Hamas angreb begravelsen af 5-årig Ido dræbt af raketangreb

Terrorgruppen angreb med vilje begravelsesfølget mens de sagde et sidste farvel til Ido Avigal.

Midt under begravelsen af 5-årige Ido Avigal som onsdag blev dræbt under endnu et raketangreb fra Gaza af palæstinensiske terrorister, affyrede raketter mod begravelsesfølget, som måtte løbe i dækning.

Rakettalarmen gik i gang mens Idos far Asaf Avigal sagde Kadish og mindeord over sin døde søn, faren sagde blandt andet undskyld til Ido over at han ikke formåede at beskytte ham. 5-årige Ido blev dræbt af raketfragmenter som formåede at gennembore det armerede vindue i det sikrede rum i familiens hjem mens de sad der under angrebet. Idos mor blev alvorligt såret og hans søster blev også såret. Læs om raketangrebet som dræbte Ido HER.

Ifølge den israelske kanal Kan er der ingen tvivl om at raketangrebet skulle forstyrre begravelsen af Ido, siden Kiryat Gat ikke har været særlig angrebet under den nuværende raketregn mod Israel, skriver Times of Israel.

Læs også: Over 2000 raketter affyret ind i Israel på mindre end 90 timer.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp