Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

5-årig Ido dræbt af raketangrebet mod Sderot

5-årig Ido Avigal blev dræbt i raketangreb fra terrorister i Gaza. Flere i familien blev alvorlig skadet.
Over 20 personer såret efter flere voldsomme raketangreb mod Ashkelon.

5-årige Ido Avigal er død efter en raket ramte en boligblok i Sderot i Syd-Israel onsdag aften. Drenges mor er alvorligt såret, flere andre blev også såret ved angrebet.

Derudover er mindst 20 personer såret efter massive raketangreb mod byen Ashkelon, der lever 160.000 indbyggere i byen. Siden mandag er det mindst 1.300 raketter mod Israel. Mindst 7 personer er dræbt, mange er såret og rigtig mange behandles for chok og angst.

Blandt de dræbte er også en israelsk arabisk pige på 16 og hendes far, moren er såret, familien er fra den israelske by Lod. Læs Her.

Flere børn er alvorligt såret efter boligblokken på billedet i byen Sderot som ligger tæt på Gaza blev ramt af raket.

Det israelske forsvar har gennemført store luftangreb mod terrormål på Gaza. Flere ledere i terrorgruppen Hamas (Hamas har kontrolleret Gaza siden 2007) og Islamisk Jihad er dræbt. I alt menes 65 palæstinensere at bære dræbt. Ifølge det israelske forsvar er halvdelen af de dræbte terrorister. Flere blev dræbt mens de affyrede raketter mod Israel.

Israelske medier meldte onsdag aften at det israelske sikkerhedskabinet har givet grønt lys til at optrappe luftangrebene mod Hamas.

Her ses affyring af raketter af terrorister i Gaza mod civilbefolkningen i Israel onsdag aften:





Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem