5-årig Ido dræbt af raketangrebet mod Sderot

Over 20 personer såret efter flere voldsomme raketangreb mod Ashkelon.
5-årig Ido Avigal blev dræbt i raketangreb fra terrorister i Gaza. Flere i familien blev alvorlig skadet.
ISRAEL ER UNDER ANGREB!
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr). 

5-årige Ido Avigal er død efter en raket ramte en boligblok i Sderot i Syd-Israel onsdag aften. Drenges mor er alvorligt såret, flere andre blev også såret ved angrebet.

Derudover er mindst 20 personer såret efter massive raketangreb mod byen Ashkelon, der lever 160.000 indbyggere i byen. Siden mandag er det mindst 1.300 raketter mod Israel. Mindst 7 personer er dræbt, mange er såret og rigtig mange behandles for chok og angst.

Blandt de dræbte er også en israelsk arabisk pige på 16 og hendes far, moren er såret, familien er fra den israelske by Lod. Læs Her.

Flere børn er alvorligt såret efter boligblokken på billedet i byen Sderot som ligger tæt på Gaza blev ramt af raket.

Det israelske forsvar har gennemført store luftangreb mod terrormål på Gaza. Flere ledere i terrorgruppen Hamas (Hamas har kontrolleret Gaza siden 2007) og Islamisk Jihad er dræbt. I alt menes 65 palæstinensere at bære dræbt. Ifølge det israelske forsvar er halvdelen af de dræbte terrorister. Flere blev dræbt mens de affyrede raketter mod Israel.

Israelske medier meldte onsdag aften at det israelske sikkerhedskabinet har givet grønt lys til at optrappe luftangrebene mod Hamas.

Her ses affyring af raketter af terrorister i Gaza mod civilbefolkningen i Israel onsdag aften:

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelMIFFs information fremhævet i Folketinget
Næste artikelOver 100 raketter affyret mod Tel Aviv og andre byer
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise