Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Far og datter dræbt i nye raketangreb

Far og datter dræbt efter deres bil blev ramt af raket fra Gaza. Moren, som også sad i bilen, er alvorligt såret. Fem israelere, alle civile, er dræbt de seneste dagene. Over 1000 raketter er affyret mod Israel. (Foto: MDA)
Fem civile dræbt efter mere end 1000 raketangreb mod Israel.

Terrorister i Gaza affyrede tidligt onsdag morgen flere raketter mod Israels civilbefolkning. En far og hans 16 årige datter blev dræbt mens de sad i deres bil som blev ramt af en raket. Moren som også sad i bilen er alvorlig såret. De dræbte tilhører en israelsk-arabisk familie, skriver Times of Israel.

Hamas‘ raketter skelner ikke mellem jøder og arabere, siger Yair Revivo, som er ordfører i byen Lod, hvor mange arabere bor, syd for Tel Aviv.

Siden mandag aften har terrorister i Gaza affyret over 1000 raketter mod civilbefolkningen i Israel – læs HER. Indtil videre er fem civile dræbt i Israel. Derudover er mange israelere såret og endnu flere er blevet behandlet for chok og angstanfald, flere af de sårede er i alvorlig tilstand.

Natten til onsdag tilbragte mange tusind israelere natten i beskyttelsesrum og sikrede rum efter nye raketangreb mod storbyen Tel Aviv og byen Beer Sheva (mange israelere – især i byer som Tel Aviv, har ikke adgang til sikrede rum eller beskyttelsesrum). En mand i 80-årsalderen fik et hjerteanfald mens han forsøgte at løbe i sikkerhed, han er i alvorlig tilstand.

Hus i byen Yehud totalt ødelagt:

Et boligblok ved Yehud nord for lufthavnen Ben Gurion er total ødelagt efter en raket ramte blokken, heldigvis nåede hele familien ind i deres sikrede rum (fra sirenen lyder til raketten rammer, har israelerne mellem få sekunder og op til omkring et minut til at nå i dækning, afhængigt af hvor i landet de bor).

Det israelske forsvar har svaret igen på angrebene mod sin civilbefolkning ved at angribe flere terrormål i Gaza. Natten til onsdag er to toppersonligheder i Hamas angiveligt blevet dræbt. Tirsdag blev toppersonligheder i terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) dræbt.

Ifølge Hamas er 35 personer dræbt i Gaza. Det israelske forsvar oplyser at mange af de dræbte var terrorister fra Hamas og Islamisk Jihad. Flere blev dræbt mens de affyrede raketter mod Israel.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem