Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Mor til barnemorder: – Jeg er stolt over at have født en helt

Rina Shnerb på 17 år blev dræbt under PFLP- terrorangrebet d. 23 august 2019. (Foto: Privat)
Widad Barghoutis søn dræbte 17-årige Rina Shnerb.

Widad Barghouti, mor til Qassam Shibli [Barghouti], en af ​​terroristerne som stod mordet på 17-årige Rina Shnerb, siger at det største hun har gjort i livet er at føde en helt. Det rapporterer Palestinian Media Watch.

-Jeg siger til min søn og til alle fanger at vi er stolte af jer. Hvis vi taler om vores præstationer som mødre, er den største præstation i vores liv at vi fødte helte som dig, sagde terroristens mor i en video.

Hendes udsagn kom efter familiens hus blev ødelagt af israelske myndigheder. I nogle tilfælde ødelægger israelske myndigheder terroristers hjem som et middel til at afskrække andre fra at udføre terror.

Nedrivningen af huset blev diskuteret på NRK (svarende til DR i Danmark) Dagsrevyen mandag den 11. maj. De viste et interview med Widad, men ikke de udsagn hvor hun hyldede sin søns terrorangreb.

Et interview med terroristens mor blev vist på NRK. Hendes terror hyldest dukkede ikke op. (Foto: Skærmdump NRK)

Den israelske forsvarsminister Naftali Bennett kommenterede mandag også nedrivningen af terroristens hus. Han sagde “i aften fik vi gjort op med den afskyelige terrorist som deltog i drabet på kære Rina Shnerb”.

-Ødelæggelse af hjem er et vigtigt redskab til at afskrække terrorister. De som planlægger terror må tænke sig om to gange. Det vil koste dyrt at ramme israelere. Vi slår tilbage på dem som rammer os, sagde Bennett.

Angrebet som dræbte 17-årige Rina Shnerb og sårede hendes bror og far, skete ved en populær destination på Vestbredden. Terroristerne havde gemt en bombe på stedet som de udløste, da familien nærmede sig.

Terroristerne var tilknyttet the Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP). Undersøgelsen af ​​terrorangrebet førte til arrestation af ​​en stor terrorcelle. Siden da er omkring 50 medlemmer af PFLP blevet fanget og arresteret. Der blev beslaglagt store mængder våben, blandt andet M-16, Kalashnikov, Uzi og pistoler. Der blev også beslaglagt gødning til fremstilling af bomber og andet udstyr.


Finansiering af terror mod israelere

I går skrev MIFF om at Israels ministerie for strategiske anliggender den 13. maj 2020 udgav rapporten Blod Money.

Rapporten afslører systemet, der bruges af palæstinensiske organisationer med forbindelser til terrorgrupper. I rapporten bruges organisationen Addameer som eksempel på hvordan systemet fungerer. (Læs hele rapporten her).

I oktober 2019 skrev MIFF om Addameer efter en officiel palæstinensisk avis havde sammenlignet 17-årige Rina Shnerbs morder, Samer Arbid med Jesus.

Arbid var ansat og tilknyttet to palæstinensiske organisationer, der i senere år har modtaget midler fra norske skatteydere.

Arbid arbejdede også for Addameer som ifølge NGO Monitor modtog 498,700 dollars fra Danmark, Sverige, Schweitz og Holland i perioden 2014-2017 (se hele oversigten her).

Samer Arabid forlod sit job som Addameers regnskabsmedarbejder i 2017 og stod herefter i spidsen for en terrorcelle i terrororganisationen Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) som myrdede den 17-årige israelske pige, Rina Shnerb sidste år.

Skriv din kommentar i kommentarfeltet hvis du synes det er på tide at stoppe finansiering af terror mod israelere af dine skattepenge.Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem