Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Terrorister i jakkesæt

Seneste rapport fra Ministeriet for strategiske anliggender viser hvordan palæstinensiske NGO'er misbruger EU-landenes bistand til terroraktiviteter mod Israel. (Foto: fra rapporten Blood Money, maj 2020)
-EU's beslutning om at fastholde finansiering af palæstinensiske NGO'er tilknyttet terrorgrupper legitimerer terroristers præsentation af sig selv som menneskerettighedsaktivister, siger Tzachi Gabrieli, generaldirektør i Ministeriet for strategiske anliggender.

Som svar på EU’s meddelelse om fortsat at ville finansiere palæstinensiske NGO’er, selv om de støtter eller har kontakt med terrorgrupper, udgav Ministeriet for strategiske anliggender 13. maj 2020 rapporten Blod Money, skriver Tzachi Gabrieli, generaldirektør i Ministeriet for strategiske anliggender i avisen Israel Hayom.

Rapporten afslører systemet, der bruges af palæstinensiske organisationer med forbindelser til terrorgrupper. I rapporten bruges organisationen Addameer som eksempel på hvordan systemet fungerer. (Læs hele rapporten her)

I oktober 2019 skrev MIFF om Addameer efter en officiel palæstinensisk avis havde sammenlignet 17-årige Rina Shnerbs morder, Samer Arbid med Jesus.

Arbid var ansat og tilknyttet to palæstinensiske organisationer, der i senere år har modtaget midler fra norske skatteydere.

Arbid arbejdede også for Addameer som ifølge NGO Monitor modtog 498,700 dollars fra Danmark, Sverige, Schweitz og Holland i perioden 2014-2017 (se hele oversigten her).

Skærmdump er taget fra NGO Monitor: https://www.ngo-monitor.org/samer-arbid/

Ifølge Gabrieli legitimerer EU fænomenet Terrorists in Suits (terrorister i jakkesæt) som Ministeriet for strategiske anliggender afslørede sidste år (Læs MIFFs artikel om rapporten her). Det er terrorister som præsenterer sig som menneskerettighedsaktivister for at skaffe penge. I virkeligheden er de styret af the Popular Front for the Liberation of Palestine (PFLP) og Hamas.

I strid med al logik legitimerer EU, organisationernes dobbeltdspil og leverer terror med kredit, skriver Gabrieli. Dermed krydser EU en farlig linje af to årsager:
-Lav palæstinensisk gennemsigtighed af hvad midlerne bruges til.
-Data indsamlet af Ministeriet for strategiske anliggender viser at midlerne bruges til alvorlige delegitimerings-kampanger rettet mod Israel i overensstemmelse med terrororganisationernes dagsorden. Der opfordres også til at gå i væbnet kamp mod Israel.

Rapporten viser hvordan den palæstinensiske NGO, Addameer har implementeret en terrororganisations dagsorden og hvordan den uhindret finansieres af EU-lande.

Addameer er et godt eksempel på metoden terrorister i jakkesæt. Udover jakkesættene arbejder organisationen for at delegitimere og boykotte Israel og for at frigive terrorister fra terrororganisationen PFLP.

I løbet af de sidste par år modtog organisationen mere end to millioner euro fra europæiske lande og organisationer, inklusiv det schweiziske udenrigsministerium.

Samer Arabid forlod sit job som Addameers regnskabsmedarbejder i 2017 og stod herefter i spidsen for en terrorcelle i terrororganisationen PFLP som myrdede den 17-årige israelske pige, Rina Shnerb sidste år.

-I en tid hvor europæiske lande burde være interesserede i at hjælpe palæstinensiske organisationer med at bekæmpe Corona, burde deres midler ikke bruges til det modsatte af det formål de blev givet til – død i stedet for liv, afslutter Gabrieli.

(Læs også MIFFs artikel om fortsat EU-støtte til terroraktiviteter mod Israel her).

Skriv NEJ i kommentarfeltet hvis du også er imod EUs finansiering af terror mod Israel!

Meld dig ind i MIFF allerede nu – hjælp os med at stå op for Israel og det jødiske folk!

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem