Rapporten Behind the Mask dokumenterer, at boykot-kampagnen mod Israel grundlæggende er antisemitisk. (Foto: MSA/ 4il)

Bag masken: Antisemitismen bag BDS-bevægelsen

Ny rapport dokumenterer, at BDS-bevægelsen grundlæggende er antisemitisk.

Den 25. september præsenterede Israels strategi- og sikkerhedsminister Gilad Erdan en ny rapport med titlen: Behind the Mask – Anti-Semitic Nature of BDS Exposed på en konference i Europa-Parlamentet i Bruxelles.

Parlamentarikere, diplomater og repræsentanter fra mange lande – også USAs specielle udsending i kampen mod antisemitisme, Elan Carr og EU’s særlige udsending for overvågning og bekæmpelse af antisemitisme, Katharina Von Schnurbein, var blandt deltagerne ved konferencen – Delegitimization of Israel: The acceptable face of anti-semitism.

Gilad Erdan og Elan Carr deltog i Europa-Parlamentets møde den 25. september, da rapporten Behind the Mask blev præsenteret. (Foto: 4il / MSA)

Strategi- og sikkerhedsministeriets 94-siders rapport dokumenterer, at BDS-kampagnen er gennemsyret af antisemitisme, at aktivisterne uhæmmet fremmer anti-jødisk racisme i vestlige lande, og at det endelige mål er udslettelse af Israel.

Med udgivelsen af ​​rapporten ønsker ministeriet at sætte forbindelsen mellem BDS og antisemitisme på den internationale dagsorden og tilskynde ledere til at kome med udtalelser mod BDS-kampagnen.

Derudover appellerer ministeriet til lande, der har tilsluttet sig IHRA’s internationalt anerkendte definition af antisemitisme til at følge og bruge den. Det inkluderer modstand mod BDS-kampagnens antisemitiske dagsorden ved at modvirke og bekæmpe dens legitimitet, finansiering og kampagne for at skade og ødelægge Israel.

I februar 2019 udsendte ministeriet rapporten Terrorists in Suits. Rapporten afslørede tætte bånd mellem de såkaldte “menneskerettighedsorganisationer” og palæstinensiske terrororganisationer.

Omslag til rapporten “Terrorists in Suits” offentliggjort februar 2019. (Foto: MSA)
https://www.facebook.com/4IL.org/videos/493057038214522/?t=1

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp