Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

USAs særlige udsending: – Al organiseret boykot af Israel er jødehad

Elan Carr (skærmdump fra Facebook / US Department of State)
Elan Carr (skærmdump fra Facebook / US Department of State)
"Vi vil fokusere uafbrudt på at fjerne den falske sondring mellem antiizionisme og antisemitisme", sagde Elan Carr, da han i torsdags startede på jobbet som en særlig udsending for at bekæmpelse af antisemitisme.

Torsdag den 11. april 2019 blev den amerikanske advokat Elan Carr (50) svoret ind som “Special Envoy to Monitor and Combat Anti-Semitism” (særlig udsending for overvågning og bekæmpelse af antisemitisme) i en ceremoni i det amerikanske udenrigsministerium (Department of State). Efterfølgende holdte han en tale om opgaven:

– Vi vil fokusere uafbrudt på at fjerne den falske sondring mellem antisemitisme og antisemitisme. Udenrigsministeren [Mike Pompeo] kunne ikke have været mere klar da han stod foran 18.000 aktivister på AIPAC-konferencen for to uger siden. Han erklærede – og jeg citerer: “Antizionisme er antisemitisme“. Det bliver vores kampråb, når vi går videre for at bekæmpe dette ældgamle problem, som desværre er voksende, og som skal bekæmpes. Vi er meget stolte af, at dette ministerium og denne administration har et enestående fokus på at gøre netop det.

Udenrigsminister Mike Pompeos tale på AIPAC-konferencen i Washington D.C. 25. marts 2019.

NBC News skriver i en artikel, der blev offentliggjort den 12. april, at Carr omtalte organiseret boykot af varer fremstillet i israelske bosættelser som antisemitisme.

“Personer har ret til at købe eller ikke købe, hvad de vil have, men hvis der er en organiseret kampagne for økonomisk at kvæle staten Israel, så er der antisemitisme,” siger Carr, ifølge NBC News.

Den særlige udsending fastslog, at boykot af varer fra jødiske bosættelser er antisemitisme, hvis man kun er villig til at købe varer fra jødernes arabiske naboer.

“Hvis to samfund lever ved siden af ​​hinanden, og man nægter at købe fra jøder, mens man gerne køber fra ikke-jøder, så er det helt klart, hvad det er,” sagde Carr.

Carrs erklæring kom omkring 24 timer efter, at Omar Barghouti, grundlægger og leder af den såkaldte BDS-kampagne mod Israel, blev nægtet af de amerikanske myndigheder at stige omborde på et fly fra Tel Aviv til USA. Der skulle han tale på to universiteter og en synagoge.

– Dette er ikke en … du ved … forhutlet gruppe. Det er organiseret. BDS-bevægelsens erklærede mål er at skade Israels økonomiske velstand og fratage landet legitimitet, sagde Carr. – Dette er antisemitisme.

https://www.facebook.com/usdos/videos/415188119048075/

Ovenfor kan du se et uddrag af Elan Carrs tale den 11. april.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem