Forside Tags BDS-bevægelsen og lignende

Tag: BDS-bevægelsen og lignende

BDS står for Boykot, tilbagetrækning / afvikling af investeringer (Divestment) og Sanktioner (indført af regeringer og internationale organisationer). Målet er kulturel, økonomisk og politisk isolation af Israel, og er dybest set anti-zionistisk … det vil sige, at Israels ret til at eksistere ikke anerkendes.

Rashida Tlaib får lov til at rejse ind i Israel af...

Den amerikanske kongreskvinde blev oprindeligt nægtet indrejse på grund af boykotstøtte.

Elan Carr: Nødvendigt med bevæbnede vagter ved synagoger og jødiske centre

Elan Carr: "Uanset hvilken ideologisk indpakning det har, så er had mod jøder stadig had mod jøder, og det skal vi bekæmpe,”.

Israel har lukket 30 BDS fundraising konti efter afsløring af terrorforbindelser

Ministeriet for strategiske anliggender har helt ubemærket rettet sin opmærksomhed mod finansieringen af anti-israelske grupper. Ministeriet har afsløret forbindelser til Hamas, Islamisk Jihad og PFLP.

Analyse: Tysklands kamp mod BDS handler ikke kun om BDS

Netanyahu tweetede: "Jeg lykønsker Forbundsdagen (det tyske parlament) over sin vigtige beslutning, om at brande boykotbevægelsen (BDS) som en antisemitisk bevægelse og udmeldingen om, at det er forbudt at finansiere det."

Antisemitisme og vold – men også demokrati og mangfoldighed

New York Times rammer et absolut lavpunkt med antisemitiske tegninger. Men der er også mange gode historier i april måned.

Fra gennembrud i medicin, valgteknologi og arkælogi – til forandringens vinde

Sommerfuglene pryder Israel mens der laves forskningsgennembrud og nyopdagelser inden for ærkaologi. Der er "naturligvis" også antisemitisme og krig, men også tegn på oprør mod urimeligheder!

Israel oplever så vidt forskellige ting i disse dage!

Rekorder bliver slået i politik og fodbold- internationale relationer bliver bedre og bedre - boykotbevægelsen får lidt modvind - og så er der lidt om de nyeste angreb mod Israel og jøder

AirBnB trækker boykot tilbage og dropper diskriminering af jøder på Vestbredden

– Vigtig sejr mod den racistiske BDS-bevægelse, skriver Shurat HaDin.

Venstrefløjens samarbejde om anti-israelsk propaganda

Partierne på venstrefløjen samarbejder om at dæmonisere Israel og sprede anti-israelsk propaganda. Partierne påstår, at de vil fremme fred mellem israelerne og palæstinenserne. I virkeligheden fremmer de ikke andet end øget had mod Israel og antisemitisme forklædt som antizionisme.

Enhedslisten er besat af palæstinenserne og af Israel

Enhedslisten (EL) lægger ikke skjul på sin fjendtlige politik mod Israel. Som det eneste politiske parti i Danmark har de et Palæstina Udvalg - og de er besatte af at fremme boykot af Israel.

SIDSTE MIFF DANMARK

SIDSTE DANMARK OG ISRAEL

SIDSTE MEDIEDÆKNING

0

Din varekurv