Her ses britiske diplomater iført t-shirts, hvor Israel er slettet fra landkortet. (Foto: Twitter, @UKinJerusalem]

Her ses diplomater med t-shirts hvor Israel er slettet fra landkortet

Løber ind i en blindgyde.

Den 10. marts blev der afholdt «Palestine Marathon» i Betlehem.

Her er logoet på deres hjemmeside:

Og sådan så deres t-shirts ud:

Israel er fjernet fra landkortet på t-shirten.

Det er ikke noget nyt at de palæstinensiske myndigheder (PA) som modtager milliarder i bistand fra de danske skatteydere og organisationer, bruger landkort hvor Israel er slettet. Indoktrineringen i det palæstinensiske samfund sker fra vugge til grav inkl. PA’s skolebøger som Danmark er med til at finansiere. Samme skolebøger bruges også i i FN’s skoler. Men hvorfor støtter europæiske diplomater op om det forfærdelige budskab?

Den norske ambassadør i Ramallah delte nedenstående billede på Twitter med en europæisk diplomat iført t-shirten, hvor Israel er slettet fra landkortet. Så vidt MIFF ved, er diplomaten fra Holland.

Læg mærke til diplomaten iført den gule t-shirt.

Billeder delt den 10. marts tyder på at de norske repræsentanter, der deltog i maratonløbet var iført røde t-shirts uden logoet hvor Israel er blevet slettet fra landkortet. Det er godt, desværre udviste Storbritanniens konsulatet i Jerusalem, ikke samme fornuft, som det dokumenteres på billedet.

De palæstinensiske myndigheder (PA), definerer sig selv som en arabisk stat med islamisk sharia som grundlag for sin lovgivning. De kæmper for anerkendelse som palæstinensisk stat nummer 2, arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 57, men afviser verdens eneste jødiske stats ret til at eksistere.

Det har været hovedårsagen til konflikten lige fra begyndelsen. Den første palæstinensiske leder, Haj Amin al-Husseini, var i tæt alliance med nazisterne. Fra Berlin, med verdens stærkeste kortbølgesender, blev muftiens antisemitiske propaganda udsendt gennem hele krigen til den muslimske verden: «Dræb jøderne, hvor end du finder dem!» tordnede muftiens stemme. «Det glæder G_d, historien og religionen.» Arabere, der ønskede at dele mandatområdet Palæstina med jøderne, blev ofte myrdet på åben gade.

I dag er situationen ikke anderledes. Palæstinensere, der ønsker normalisering med Israel, bliver forfulgt, og de to store dominerende palæstinensiske grupper – terrorgruppen Hamas og Fatah som kontrollerer PA, har erklæret at de ikke kan acceptere en jødisk stat. Den anti-jødiske propaganda fortsætter også i dag – eksempelvis i palæstinensiske skolebøger, hvor vold, martyrdød og jihad er temaet gennem alle tolv års undervisning i folkeskolen. Terrorister, der er stolte over at have dræbt jødiske kvinder og børn, hyldes i officielle palæstinensiske medier. Palæstinensiske terrorister fængslet i Israel får udbetalt terrorløn (Pay for Slay). Alt det er de danske skatteydere med til at finansiere via dansk PA-bistand. Her er et eksempel: I 2011 blev Ruth og Udi Fogel og tre af deres børn, 11-årige Yoav, 4-årige Elad og 3 måneder gammel baby Hadas dræbt af terrorister. Fra 2021 forhøjede PA deres terrorløn til terroristerne Amjad Mahmad Awad og Hakim Mazen Awad fra omkring 7.200 kr om måneden til omkring 10.500 kr om måneden. For hver ny femårsperiode, terroristerne sidder i fængsel, vil deres terrorløn stige, til den vil nå et maksimum på omkring 21.000 kr om måneden. PA med Mahmoud Abbas i spidsen, bruger omkring 2 milliarder kroner om året på at udbetale terrorløn til terrorister og deres familier. Se hvor mange milliarder Danmark giver PA i 2021-2025

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp