Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Abbas’ Fatah-parti stolt over bånd til terrororgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad

På billedet ses to bevæbnede terrorister - kan du se forskellen mellem Fatah og terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad? (Skærmdump: PMW).
Fatah som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PIJ) er stolt over deres forbindelse til terrorgruppen Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ).

Fatahs terrorfløj og den iransk-støttet terrorgruppe Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ) er “brødre i blod og i martyrium”.

Fatah er partiet der kontrollerer de palæstinensiske myndigheder (PA). Mahmoud Abbas er PA’s præsident og står i spidsen for Fatah.

Siden1990’erne har danske skatteydere hældt milliarder af kr i PA’s pengekasse og MIFF har utallige gange gjort opmærksom på, hvordan PA igennem flere år har misbrugt danske skattekroner til jihad-skolepensum som oplærer børn i at ofre livet som terrorister i terrorangreb mod israelere, udbetalt astronomiske beløb i terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden og opildner palæstinensere fra vugge til grav, til at begå terrorangreb mod israelske børn, kvinder og mænd.

Fatah lægger ikke skjul på deres støtte til terror mod Israel. MIFF har igennem længere tid kunne fortælle at PIJ, der e den næst største terrorgruppe i Gaza efter den iransk-støttet terrorguppe Hamas, der har kontrolleret Gaza siden de begik et blodigt kup mod Fatah i 2007. De seneste år har både PIJ og Hamas øget deres terroraktiviteter i Judæa og Samaria (Vestbredden), hvorfra PIJ har planlagt flere dødelige terrorangreb mod israelere og flere skudangreb mod israelske soldater.

PIJ har også angrebet flere israelske byer med flere tusind raketter fra Gaza. PIJ bruger de astronmiske beløb de får fra Iran til at købe våben og indflydelse i Judæa og Samaria.

Nu afslører Palestinian Media Watch (PMW), at Fatah stolt har postet om deres PIJ-bånd på sociale medier. Fatah skrev at deres forhold til PIJ er som “Brødre i blod og i martyrium”. Fatah’s militære fløje og terrorgruppen PIJ, har begge postet billedet ovenfor af to bevæbnede, maskerede og uniformerede terrorister. Terroristen til venstre på billedet har et sort pandebånd om hovedet, hvorpå der står: “Al Quds Brigader (PIJ’s militære fløj)”. Terroristen til højre har et gult pandebånd om hovedet, hvorpå der står: “Al Aqsa Martyr Brigader (Fatahs militære fløj)”. I øverste højre hjørne ses deres logoer: Al Quds Brigader (til venstre) og Al Aqsa Martyr Brigader (til højre).

Se billedet nedenfor:

For at der ikke skal være tvivl om Fatahs støtte til terrorkrigen mod Israel, postede Fatah endnu et billede på sociale medier, af to bevæbnede, maskerede og uniformerede terrorister. Den terrorist holder en kampriffel. På hans pandebånd står der: “Jenin Brigade” som er en palæstinensisk terrorcelle tilknyttet PIJ. På pandebåndet og sikkerhedsvesten på terroristen til højre, stårder: Al Aqsa Martyr Brigader, der er Fatahs militære fløj (se billedet længere nede).

Fatah signalerer at deres militære fløj er i alliance med terrorgruppen PIJ.

Terrorgruppen PIJ står på flere terrorlister og kom allerede på USA’s terrorliste i 1997. Fatahs militære fløj Al Aqsa Martyr Brigader kom på USA’s terrorliste i 2002.

PMW har også afsløret at Fatah aktivt støttede terrorgruppen PIJ under seneste Gaza-krig. PMW har også dokumenterer at Fatah har pralet over at de leder terrorkrigen mod Israel i modsætning til den iransk-støttet terrorgruppe Hamas.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem