Her ses et af de fem terrorofre for det brutale terroranggreb i byen Bnei Brak 29. marts 2022, hvor en palæstinensisk terrorist som opholdt sig ulovligt i Israel gik til angreb mod tilfældige personer. (Foto: Flash90)

Du er med til at betale for Fatah-leders hyldest af terrorister som dræbte otte personer

Kalder terrorister for «heltemodige martyrer».

Den 29. marts blev to civile israelere, en israelsk politimand og to ukrainere dræbt i Bnei Brak da terrorisetn Diya Ahmed Hassan Hamarsheh skød personer på gaden med M-16.

Den 7. april blev tre civile israelere dræbt og 14 andre såret da terroristen Ra’ad Hazem skøb mod en bar i centrum af Tel Aviv.

De to palæstinensiske terrorister kom som flere andre terrorister fra Jenin-området. Jenin ligger i Judæa og Samaria og er under de palæstinensiske myndigheders (PA) kontrol. Til trods for at PA får mange milliarder i søtte hvert eneste år fra Danmark, EU, Norge, USA og andre donorlande, formår PA ikke at kontrollere Jenin som er blevet kendt for at udklække flere af de terrorister som har stået bag den seneste terrorbølge i Israel der startede 22. marts.

Ikke nok med at PA ikke kontrollerer hvad der sker i Jenin, PA bruger dine skattekroner til at hylde terroristerne som har myrdet civile israelere og andre i de brutale terrorangreb. I en udsendelse sendt på PA’s officielle tv-kanal som også finansieres af dine skattekroner, den 19. april blev terroristerne hyldet af den lokale Fatah-leder Ata Abu Rhmeileh. «Jenin-distriktet har vundet, vundet over okkupationen. Som et tegn på støtten til den velsignede al-Aqsa moské og de rene martyrer og den heltemodige martyr Ra’ad, Diya og alle martyrer, tænder vi en fakkel for frihed og en fakkel for fangerne og understreger dermed at vi følger pagten og løftet til martyrerne og martyrlederen, den første sten og det første skud, Khalil Al-Wazir ‘Abu Jihad’», sagde Rhmeileh – oversat af Palestinian Media Watch.

Abu Jihad har mindst 125 israelske liv på samvittigheden.

Se klippet her:

PA og Fatah-bevægelsen som kontrollerer PA har de seneste måneder skruet endnu mere op for deres giftige anti-israelske propaganda. Kristne og muslimer «kæmper sammen mod deres fjende», sagde PA-president Mahmoud Abbas 17. januar. I PA’s skoler udsættes små palæstinensiske skolebørn for flere års indoktrinering via PA’s jihad skolepensum som du er med til at finansiere via dansk PA-bistand. Med dine skattekroner oplæres palæstinensiske skolebørn i at ofre livet i jihad som terrorister der myrder israelske børn, kvinder og mænd.

I november 2019 sendte palæstinensisk radio (også finansieret af dansk PA-bistand) indslag med børn som skulle opildne andre børn til at ofre livet som martyrer. De er islams «ammunition og våbnet som skal frigøre og erobre Jerusalem». Indslaget ble også delt på Facebook af Fatah-bevægelsen, som kontrollerer PA og får danske skattekroner!.

Se klippet her:

I PA’s skolebøger lærer børn i 5. klasse at jihadister og terrorister er helt og rollemodeler som er et eksempelse til efterfølgelse. I PA’s skolebøger fremstilles de som ikke vil myrde israelere som feje og kujoner.

9. klasseselever lærer i PA’s skolebøger at den som ofre livet og dør som en martyr mens han myrder de vantro (kristne, jøder, polyteister) vil få nåde og belønnet. Eleverne får ikke en historisk kontekst eller en alternativ tolkning. Palæstinensiske elver lære at det er et gældende religiøst påbud.

Palæstinensiske 5. klasseselever opildnes til at begå vold og bliver instrueret i at udføre jihad terrorangreb mod israelske børn, kvinder og mænd og dø som martyrer for at frigøre al-Aqsa moskéen.

Med dine skattekroner lærer palæstinensiske skolebørn at de skal ofre livet i jihad for at beskytte deres fædreland og fordrive fjenden i Allahs navn. 5. klasseselever lære at, at «give deres liv, ofre, kæmpe og jihad er meningen med livet».

I PA’s skolebog for 8. klasseselever, er udvalgt 6 Koran værs hvori jihad beskrives som bevæbnet krigsføring. Også her præsenteres eleverne ikke for andre/alternative fortolkninger. Også her beskrives martyrdøden som en del af jihad og at dem som ofre livet i jihad vil blive rigt belønnet.

Det palæstinensiske samfund, uanset og det er i Hamas-kontrolleret Gaza eller i PA-kontrolleret Område A og B i Judæa og Samaria, er gennemsyret at heltedyrkelsen af kvindelige og mandlige terrorister som er stolte over at myrde israelske børn, kvinder og mænd i terrorangreb. Således bliver palæstinenserne udsat for voldsom anti-israelsk propaganda fra vugge til grav. Det er velkendt at indoktrinering, opildning til vold, terror og had – især over for børn, er både meget effektivt og meget farligt.

PA fører også en politik som hedder Pay for Slay (terrorløn). Det betyder at PA misbruger dine skattekroner til både at opildne palæstinenserne fra vugge til grav, til at ofre livet som terrorister og belønner terroristerne og deres familier for at gå ud at myrde israelere med terrorløn som er en fast livslang løn der er mange gange større end den de kan tjene som offentligt ansatte.

Alligevel fortsætter Danmark med at lade PA misbruge dine skattekroner.

Den 5. maj 2021, førte PA’s misbrug af dansk PA-bistand til stor folketingsdebat. Desværre valgte et flertal at lade misbruget fortsætte trods viden om at det finder sted.

Se Folketingsdebatten her, hvor MIFF’s information blev fremhævet:

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp