Storbritannien stopper bistand til palæstinensisk skolepensum

MIFF har igennem flere år gjort opmærksom på at international bistand - inkl. Danmark blandt andet misbruges af palæstinensiske myndigheder (PA) til at oplære skolebørn i at blive selvmordsterrorister. Nu stopper Storbritannien helt for deres bistand til PA's skolepensum.
Arik Agassi, leder af forskning hos IMPACT-se, viser nogle af de palæstinensiske skolebøger, der fremmer jihad og modvirker fred. (Foto: IMPACT se)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).


MIFF har i flere år skrevet utallige artikler om at de palæstinensiske myndigheder (PA) misbruger astronomiske summer ud af de milliarder af kroner som de modtager hvert eneste år af Danmark, EU, Storbritannien og andre donorlande til eksempelvis opildning til terror, terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden og jihad skolepensum som oplærer skolebørn i at blive terrorister. Læs nogle af artiklerne HER.

I 2020 havde MIFF et kæmpe gennembrud i Norge som efter overvældende beviser præsenteret af MIFF besluttede at skære 30 millioner norske kroner i norsk PA bistand – læs om sagen HER. Trods norsk pres nægtede PA at stoppe deres opildning til terror – læs HER.

Også i Danmark fik MIFF’s informationer politisk opmærksomhed da Folketinget den 5. maj havde en større debat om fremtiden af dansk PA bistand, efter det blandt andet kom frem at PA i 2020 havde brugt mindst 1 milliard kroner på terrorløn til dømte terrorister med israelske liv på samvittigheden – se debatten HER.

Den 30. september kunne MIFF fortælle at EU havde besluttet at følge Norge og har skåret 150 millioner kroner i bistanden til PA’s skolepensum og UNRWA’s skolepensum som også opildner skolebørn til at blive terrorister – læs om sagen HER.

Den 16. januar 2020 skrev MIFF; Jerusalems viceborgmester til House of Lords: – Stop finansiering af had mod Israel i palæstinensiske skolebøger. Læs HER.

Nu har den Den britiske regering stopper helt for al bistand til de palæstinensiske myndigheders (PA) skolepensum, meddelte IMPACT-se den 22. oktober, skriver avisen Jerusalem Post.

Meddelelsen kom i et skriftligt svar til Labour Party MP Andrew Gwynne hvori ministeren blev spurgt ind til regeringens planer om at revidere tildeling af midler efter EU tidligere på året offentliggjorde en rapport som påviste at palæstinensisk skolepensum finansieret af de britiske skatteydere, er fyldt med grov antisemitisme, opildning til terror, oplæring i had og oplæring i at skoleeleverne skal ofre deres liv som selvmordsterrorister for at tage israelere med sig i døden. Læs HER. Og HER.

Selvom den britiske udenrigsminister for Mellemøsten og Nordafrika James Cleverly ikke kædede beslutningen sammen med EU-rapporten, besluttede Cleverly at britisk finansiering af ​​PA-uddannelse og lønninger til sundhedspersonale stoppes helt.

Den britiske beslutning kommer efter flere pro-israelske organisationer i Storbritannien – inkl. Jewish Leadership Council, Board of Deputies, ZF, de konservative og Labour Friends of Israel – støttet af IMPACT-se institut som MIFF også har samarbejdet med. Læs om IMPACT-se HER.

I løbet af de seneste fem år har Storbritannien brugt over 900 millioner kroner på lønninger til palæstinensiske embedsmænd som er ansvarlige for ​​PA’s skolepensum. Den britiske regering har indrømmet at PA’s uddannelsesembedsmænd er “involveret i implementeringsprocessen” af læseplanen. Britisk UNRWA-bistand er ikke påvirket på nuværende tidspunkt. Læs om UNRWA’s jihad skolepensum HER.

Den 30. juni bekræftede viceudenrigsminister James Duddridge “accept af at [EU]-rapporten fandt ud af, at der fortsat er anti-israelsk, antisemitisk indhold”, og at det “ikke er acceptabelt for Parlamentet eller for regeringen.”

Storbritanniens minister for Mellemøsten, James Cleverly udtalte tilbage i marts 2020 at “Den britiske regering er dybt bekymret over anklagerne om opildning til terror i PA’s skolepensum i rapporten udgivet af IMPACT-se.”

Den britiske regering har også tidligere bekræftet, at deres “embedsmænd har haft møder med PA’s uddannelsesminister og rejst britiske bekymringer over specifikke eksempler i IMPACT-SE-rapporten.”

Dansk PA-bistand fortsætter desværre som hidtil.

Hvis du også synes det er på tide at lægge endnu mere pres på den danske regering for at stoppe PA’s misbrug af danske skatteyder-penge, så har vi brug for at du bliver MIFF-medlem. MIFF er 100% afhængig af vores medlemmer og vi kan ikke optrappe arbejdet for at stoppe forgiftning af palæstinensiske skolebørns hjerner uden flere medlemmer. Meld dig ind i MIFF NU og få som tak GRATIS medlemskab året ud. Anbefal MIFF til andre Israel-venner så vi sammen kan få en stærk stemme som står op for Israel og det jødiske folk. Klik HER for at blive medlem.

MIFF er politisk og religiøs neutral og byder alle Israel-venner velkommen uanset politisk holdning, religion eller køn – læs om MIFF HER.

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelDansk jøde risikerede eget liv for at redde flere hundrede jøder til Sverige
Næste artikelIsrael menes at have bombet flere mål i Syrien
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise