Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Det jødiske folks og Israels historie – tidslinje

Ny film sætter fokus på islamisters brug af børnesoldater

Ny database giver detaljerede oplysninger om hvordan palæstinensiske NGO'er misbruger børn i væbnet kamp mod Israel og får international bistand trods misbruget. (Illustrativt foto fra www.pcsweek.org)
Både de palæstinensiske myndigheder som Danmark årligt støtter med flere millioner og terrorgrupper rekrutterer mindreårige.

I en ny film som hedder «Kids: Chasing Paradise», «Jagten på paradis», vises hvordan ekstremister verden over misbruger børn ved at indoktrinere dem til had og træne dem til at begå vold og terror.

Filmen udforsker de personlige historier fortalt af almindelige mennesker som bliver ekstraordinære aktivister for at redde børn fra radikalisering. Filmen viser blandt andet hvordan terrorgruppen ISIS træner børn til at blive terrorister.

I traileren til «Jagten på paradis» vises også flere eksempler på børn som rekrutteres af de palæstinensiske terrorgrupper Hamas og Palæstinensisk Islamisk Jihad (PIJ).

Under den seneste krigsføring mellem Israel og Hamas, meddelte Hamas at et af ofrene på 17 år var en del af deres terrororganisation. Det er i strid med international lov at rekruttere og bruge mindreårige i væbnet konflikt – læs mere HER.

At en 17-årig var medlem af en terrororganisation er desværre ikke overraskende. Palæstinensiske terrorgrupper har haft flere teenagere i rækkerne. Hver sommer arrangerer Hamas sommerlejr for teenagere hvor de får militær træning. Ti tusindvis af palæstinensiske teenagere deltager hvert år.

Men det er ikke kun palæstinensiske terrorgrupper som rekrutterer mindreårige. Også de palæstinensiske selvstyremyndigheder som Danmark årligt giver 200 millioner danske skattekroner, oplærer barn til had og vold – læs flere af MIFFs artikler om emnet HER. MIFF har i flere år sat fokus på oplæring af børn til terror, vold og had i palæstinensiske skolebøger, som Danmark fortsat er med til at finansiere. Læs mere HER.

Den 5. maj var der en større debat i Folketinget for og imod dansk bistand til de palæstinensiske selvstyremyndigheder. Under debatten blev der sat fokus på MIFFs information om hvordan de palæstinensiske myndigheder misbruger dansk bistand. Se klippet fra Folketinget HER. Læs flere af MIFFs artikler om PAs misbrug af dansk PA-bistand HER.

Det er ikke okkupationen som afvises i de palæstinensiske børns skolebøger. De handler om «at udrydde resterne af udlændingene [jøderne]», fjerne Israel som er «Satans tjener» og love 72 jomfruer i paradis til 9-klasses elever hvis de ofre livet som martyrer i krig mod Israel. Palæstinensiske børn lærer ikke at alle vil være glade hvis der oprettet en palæstinensisk stat i Judæa og Samaria (Vestbredden) og Gaza med Øst-Jerusalem som hovestad, nej børnene lærer at “Palæstina” er alt landet mellem Middehavet og Jordan-floden. Palæstinensiske børn lærer ikke at være vrede eller frustrerede over okkupationen, men derimod over jøderne. Jøder fremstilles som «fjender af islam», som korrupte, løgnere og bedragere. Revolutionens flamme vil nå Haifa og Jaffa. Se jihad-pensummet som Danmark er med til at finansiere HER.

Også i palæstinensiske medier er der indoktrinering af børn. Børn lærer blandt andet at de ikke er skabt for at skabe glæde, men til at dø som martyrer – se et ekstremt eksempel på det HER. Andre gange opfordres børn til at bruge våben – se HER, eller til at kaste sten mod israelere – se HER.

Hadoplæring af palæstinensiske børn sker allerede i børnehavealderen – læs HER.

Se trailer til filmen «Jagten på paradis» nedenfor:

Filmen kan du bestille til visning ved at trykke på link HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem