Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Omkring 100 deltagere så Supernova: The Music Festival Massacre

MIFF har købt rettighederne til at vise dokumentarfilm om Super Nova massakren i Israel.
Tusind tak til alle der deltog. En særlig tak til Israels ambassade for et ekstraordinært godt samarbejde

Den 7. marts 2024 viste MIFF dokumentaren Supernova: The Music Festival Massacre, hvor overlevende og øjenvidner fortalte hvad de så under 7. oktober-massakren mod Israel.

Visningen blev arrangeret i samarbejde med Israels ambassade.


Israels ambassadør og MIFF takkede de omkring 100 deltagere, inkl. MIFF-medlemmer, Israel-venner, ambassadører, journalister, kulturpersonligheder og andre for at deltage.


MIFF takkede også Israels ambassade for et ekstraordinært godt samarbejde!

Israels ambassade gav familien til dansk gidsel mulighed for at fortælle om de danske myndigheders manglende hjælp, før visningen blev der holdt et før-møde organiseret af Israels ambassade. Her fortalte familien til dansk-israelske Itzhak Elgarat om et liv i undtagelsestilstand. Itzhak var en ud af mere end 250 babyer, børn, kvinder, ældre og mænd som blev kidnappet til Hamas-kontrolleret Gaza under 7. oktober-massakren. Siden massakren har familien rejst rundt i flere lande for at få politikere, medier og andre til at kræve Itzhak og de øvrige gidsler frigivet.

Daniel Elgarat fortalte om frustrationen over at danske myndigheder ikke lægger tilstrækkelig pres på, for at få hans dansk-israelske bror frigivet fra sit fangeskab i Gaza.

Dansk-israelske Itzhak blev kidnappet til Gaza under 7. oktober-massakren mod Israel. Siden har hans familie rejst rundt i verden for at få politikere og andre til at kræve ham og de øvrige gidsler løsladt.

Hvor er de danske myndigheder? Daniel Elgarat fortalte at mens de danske myndigheder ikke hjælper Itzhaks børn som er danske statsborgere og lever i Danmark, har israelske myndigheder forsøgt at hjælpe dem i det omfang muligt. Daniel fortalte også at hans bror ikke står øverst på politikernes dagsorden, derfor har familien blandt andet talt med statsministeren og understreget at Itzhak er dansk statsborger og derfor har krav på hjælp fra Danmark.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem