Search
Oberstløjtnant Eyal Dror fra Israel holdt foredrag om Operation God Nabo hvor Israel hjalp syriske civile med medicinsk behandling på israelske hospitaler. (Foto: Gunstein Myre)

Se alle foredrag fra MIFFs Israel-konference 2022

Fik du ikke set de mange spændende fordrag fra MIFFs Israel-konference 2022, kan du se dem her.

MIFFs Israelkonference 2022 der afholdes i Drammen 13.-15. maj med over100 deltagere.

Nedenfor samler vi alle de spændende foredrag til dig som ønsker at se dem via vores YouTube kanal:

Shaun Sacks fra organisationen NGO Monitor viste hvordan norsk bistand (gælder også dansk bistand) misbruges af fx NGO’er til at opflamme konflikten og hvordan midler kanaliseres til fx terrororganisationen PFLP og bruges til terrorangreb mod israelere:

Pro-israelske organisationer fra Europa talte i paneldebat om deres fælles udfordringer og hvordan vi sammen kan kæmpe for Israels sag:

Advokaten Natasha Hausdorff som er ekspert i international ret og leder den britiske organisation UK Lawyers For Israel, fortalte om Israel, menneskerettigheder og hvorfor Amnesty tager fejl når de anklager Israel for at være apartheidstat:


Den israelske oberstløjtnant Eyal Dror fortalte om Operation God nabo, hvor Israel behandlede flere tusind syriske civile på israelske hospitaler under den igangværende borgerkrig i Syrien. Med sin militære ekspertise og personlige erfaring fra området fortalte Dror både om nuværende og de enorme fremtidige sikkerhedsudfordringer som Israel kan få i grænseområderne i nord:

Jan Benjamin Rødner som var med til at stiftet MIFF i 1978 og var MIFFs første bestyrelsesformand i 1978 og er nuværende bestyrelsesmedlem, holdt foredrag om hvorfor «vestlig diplomati fører til kriser». I foredraget belyser Rødner nogle vigtige pointer som vi kan lære af fra historien når det eksempelvis gælder international diplomati, pointer som desværre forties og i praksis benægtes af dem som former vestens udenrigspolitik i mødet med diktaturer og terrorister.

Oberstløjtnant Eyal Dror holdt idag sit andet foredrag under MIFFs Israel-konference 2022. Dror fortalte blandt andet om Israels udfordringer på den nordlige front, om Iran, Hizbollah og Syrien. Med sin militære ekspertise og personlige erfaring fra området fortalte Dror om både nuværende og de enorme fremtidige sikkerhedsudfordringer som Israel står over for ved grænseområderne mod nord.

Israels ambassadør i Norge, Alon Roth, avslutteede MIFFs Israel-konference 2022 med et foredrag om den aktuelle situation i Israel og stigende global antisemtisme.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp