Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Natasha Hausdorff ved MIFFs kommende Israel-konference: Hvorfor Amnesty tager fejl

Natasha Hausdorff. (Foto: Privat)
Ved MIFFs kommende konference i Norge (13.-15. maj), får du en enestående mulighed for at høre foredrag fra Natasha Hausdorff fra UK Lawyers for Israel.

I år afholder MIFF Israel-konferencen og landsmøde weekenden i på Scandic Ambassadeur i Drammen, Norge (13. maj-15. maj).

Alle MIFF medlemmer, inkl Danmark og Færøerne er velkommen til at deltage ved Israel-konferencen. Klik HER for at blive medlem.

Klik HER for program, priser og tilmelding (via checkin.no)

Vi er glade for at kunne meddele at Natasha Hausdorff, der er advokat med praksis i London og direktør i den britiske organisation UK Lawyers for Israel vil være blandt foredragsholderne ved Israel-konferecen. Hausdorff holder jævnligt foredrag om folkeretten, udenrigspolitik og national sikkerhed. Hausdorff er uddannet ved Oxford, Tel Aviv University og Columbia Law School. Hun har tidligere arbejdet for et amerikansk advokatfirma i London og Brussel og for lederen af Israels højesteret, højesteretsdommer Miriam Naor.

Hausdorffs foredrag ved Israelkonferencen vil handle om Israel og menneskerettigheder, og hvorfor Amnesty tager fejl. Hausdorff vil også deltage i en panelsamtale hvor hun og andre pro-israelske ledere i Europa vil fortælle om deres arbejde.

Under MIFFs Israel-konference i 2020 gav Hausdorff to foredrag via Zoom: BDS-bevægelsen og den juridiske krig mod Israel og de israelske bosættelser og folkeretten.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem