Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Israels FN-ambassadør: – FN forsøger at slette jødisk historie i arabiske lande

Etter at Israel ble opprettet, ble hundretusenvis av jøder jaget ut av den arabiske verden. Bildet viser jødiske flyktninger fra Jemen i 1949.
Efter Israels oprettelse, blev knap 1 million jøder jaget ud af de arabiske lande. Billedet viser jødiske flygtninge fra Yemen i 1949.
Gilad Erdan kritiserer FN over solidaritetsdag med palæstinenserne som markering af FN's delingsplan (resolution 181) om en jødisk og en arabisk stat i 1947. Erdan kritiserer også FN for at udviske flere tusind års jødisk historie i Mellemøsten. De knap 1 million jødiske flygtninge fra arabiske lande har aldrig fået international hjælp eller anerkendelse.

Israels FN-ambassadør, Gilad Erdan rettede den 29. november hård kritik af FN over markering af dagen for FN’s vedtagelse af delingsplanen (FN’s resolution 181) for det britiske mandat i en jødisk stat og en arabisk stat i 1947, med en solidaritetsdag for palæstinenserne, skriver Israel Hayom. Læs FN’s resolution 181 fra 1947 HER. Læs om det jødiske folks historie i tidslinje HER.

Som sagt besluttede FN i 1947 at vedtage en delingsplan (resolution 181 som blev godkendt af FN’s Generalforsamling) i en jødisk stat som jøderne sagde JA til og en arabisk stat som araberne sagde NEJ til i det britiske mandat. Læs om FN’s besættelse af den moderne stat Israel og hvorfor du ikke kan tage FN’s fordømmelser af Israel alvorligt HER.

I et Twitter-klip sagde Israels FN-ambassadør Erdan blandt andet:

– Israel accepterede FN’s delingsplan… palæstinenserne og de arabiske lande afviste den og forsøgte at udslette os.

– De forfulgte, massakrerede og fordrev jøderne i deres egne lande. Det er chokerende at FN fuldstændigt ignorere det.

FN-ambassadør Erdan samarbejder med World Jewish Congress om kampagne som sætter fokus på jødiske flygtninge fra arabiske lande og deres historie som alt for længe er blevet ignoreret af FN og verden. Som en del af kampagnen promoveres de jødiske flygtninges historier på lastbiler i New York med slogans som eksempelvis: “Slet ikke jødisk historie.”

FN-ambassadør Erdan fordømte FN for at holde et solidaritetsarrangement “på årsdagen for palæstinensernes egen beslutning om at vælge vold.”

“FN sletter jødisk historie og fordrejer sandheden,” understregede ambassadøren.

Erdan kritiserede også FN for at fremme palæstinensernes “ret til at vende tilbage” som betyder at FN støtter at flere millioner efterkommere af palæstinensere som ved oprettelsen af Israel i 1948 enten fulgte opfordringen fra arabiske nabolande om at flygte. De arabiske lande angreb den spæde jødiske stat for at udslette den under Uafhængighedskrigen samme år. De arabiske lande var sikre på at Israel ville tabe krigen og at araberne efterfølgende kunne oversvømme den spæde, lille jødiske støt på størrelse med Jylland. Men mod alle odds vandt Israel krigen og lige siden har palæstinensiske ledere, terrororganisationer, internationale NGO’er, Boykot-bevægelser (BDS), arabiske lande, Israel-hadere og andre forsøgt at udslette og isolere den eneste jødiske stat i verden, hvorfor? De arabiske lande havde ikke plads til deres jøder som udgjorde 2% af befolkningen i regionen, til sammenligning udgør Israels areal kun 0,2% af arealet i regionen. Læs hvorfor det jødiske folk har ret til sit land Israel HER.

Med fordrivelsen af jøderne fra de arabiske lande forsvandt flere tusind års jødisk historie for altid. Jødiske flygtninge har til forskel for palæstinenserne aldrig fået international hjælp eller anderkendelse. Læs hvorfor FN’s agentur for palæstinenserne, UNRWA er blevet en del af problemet i stedet for en del af løsningen HER. Læs om UNRWA’s jihad skolepensum som oplærer palæstinensiske børn i at hade Israel og glorificerer terror HER.

Egypten, Irak, Syrien, Yemen, Algeriet, Marokko, Tunesien, Algeriet og andre lande i Mellemøsten og Nordafrika – hvor er jeres jøder henne i dag? Se svaret HER. Læs mere om jødernes flugt fra arabiske lande HER.

Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem