UN Watch nye rapport viser at UNRWA lærer fortsat hylder terror, antisemitisme og opfrodrer til at dræbe jøder og israelere. Trods flere krav om at fyre UNRWA-lærerne, har UNRWA ikke fjernet dem - du betaler til forgiftning af palæstinensiske børns hjerner via dansk UNRWA-bistand. Her ses UNRWA-pigeskolen Dheisheh i Betlehem. (Foto: Miriam Alster/Flash90

UN Watch til UNRWA: – I beder om flere penge, men vil ikke sætte navn på suspenderede lærer for terrorglorificering?

- Når UNRWA gentagne gange placerer lærere som glorificerer Hitler foran et klasseværelse med palæstinensiske elever, er det børnemishandling, siger UN Watch administrerende direktør Hillel Neuer.

MIFF har skrevet utallige artikler om at UN Watch – vagthunden som holder øje med FN og FN-agenturet UNRWA, afslører misbrug af FN-midler til terroropildning, indoktrinering af palæstinensiske skolebørn med jihadskolepensum som blandt andet oplærer elevene i at ofre livet i jihad som selvmordsterrorister og meget andet – læs mere HER.

Den 2. august skrev MIFF blandt andet; UN Watch rapport: – UNRWA lærer og ansatte hylder terror og antisemitisme. Opfordrer donorlande til at stoppe UNRWA-bistand. Læs mere HER.

Den 2. september skrev MIFF blandt andet; EU-Parlamentet kræver svar fra UNRWA om jihad skolepensum. EU-Parlamentet kræver skærpet kontrol med UNRWA-skolepensum efter flere rapporter om hyldest af terror, Holocaust og antisemitisme. UNRWA insisterer på at de kan klare det selv. Læs mere HER.

Nu stiller UN Watch UNRWA det indlysende spørgsmål; Hvorfor vil I ikke sætte navn på de UNRWA-lærer I har suspenderet efter glorificering af terror, Holocaust og antisemitisme? Læs UN Watch rapporten HER.

UNRWA har angiveligt suspenderet mindst seks af sine ansatte efter UN Watch i rapport afslørede at mindst 113 UNRWA-lærer og andre medarbejdere, via sociale medier havde opildnet til antisemitisme og terror. UN Watchs administrerende direktør Hillel Neuer har i sit brev til UNRWA’s generalkommissær Philippe Lazzarini bedt om at der sættes navne på de lærer og medarbejdere UNRWA har suspenderet, skriver Jewish News Syndicate (JNS).

Neuer anklagede Lazzarini for at “nægte at engagere sig i UN Watch’s omfattende forskning og dokumentation, som beviser at UNRWA’s omsætter sin “nultolerance”-politik over for lærere som opildner til racisme og vold, samtidig med at de forsøger at dræbe budbringeren ved ondsindet at bagvaske UN Watch for at holde det tilsyn med UNRWA, som FN-agenturet selv burde sørge for.”

Neuer tilføjede, at UNRWA “skylder sine donorlande grundlæggende gennemsigtighed og ansvarlighed, før de overfører enorme summere betalt af deres skatteydere,” under henvisning til FN-agenturets internationale donorkonference, planlagt medio ​​november, hvor UNRWA vil søge over 5 milliarder kroner til uddannelse, sundhed og sociale ydelser.

“UN Watch opfordrer USA, Tyskland, Storbritannien, Sverige, Italien, Frankrig, Canada, Australien og andre donorstater til at kræve, at UNRWA afklarer, om de vil fortsætte med at ansætte nogen af de over 100 lærere og ansatte som har glorificeret Hitler, som har opildnet til antisemitisme og terror mod israelere. Når UNRWA gentagne gange placerer lærere som glorificerer Hitler, foran et klasseværelse af unge palæstinensiske elever, er det børnemishandling.”

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp