UN Watch til UNRWA: – I beder om flere penge, men vil ikke sætte navn på suspenderede lærer for terrorglorificering?

- Når UNRWA gentagne gange placerer lærere som glorificerer Hitler foran et klasseværelse med palæstinensiske elever, er det børnemishandling, siger UN Watch administrerende direktør Hillel Neuer.
UN Watch rapport dokumentere at mindst 100 lærere i FN-agenturets UNWRA-skoler spreder glorificering af terror, hyldest af Holocaust og antisemitisme via sociale medier. Nu giver USA flee penge til UNRWA. Her ses UNRWA-pigeskolen Dheisheh i Betlehem. (Foto: Miriam Alster/Flash90
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

MIFF har skrevet utallige artikler om at UN Watch – vagthunden som holder øje med FN og FN-agenturet UNRWA, afslører misbrug af FN-midler til terroropildning, indoktrinering af palæstinensiske skolebørn med jihadskolepensum som blandt andet oplærer elevene i at ofre livet i jihad som selvmordsterrorister og meget andet – læs mere HER.

Den 2. august skrev MIFF blandt andet; UN Watch rapport: – UNRWA lærer og ansatte hylder terror og antisemitisme. Opfordrer donorlande til at stoppe UNRWA-bistand. Læs mere HER.

Den 2. september skrev MIFF blandt andet; EU-Parlamentet kræver svar fra UNRWA om jihad skolepensum. EU-Parlamentet kræver skærpet kontrol med UNRWA-skolepensum efter flere rapporter om hyldest af terror, Holocaust og antisemitisme. UNRWA insisterer på at de kan klare det selv. Læs mere HER.

Nu stiller UN Watch UNRWA det indlysende spørgsmål; Hvorfor vil I ikke sætte navn på de UNRWA-lærer I har suspenderet efter glorificering af terror, Holocaust og antisemitisme? Læs UN Watch rapporten HER.

UNRWA har angiveligt suspenderet mindst seks af sine ansatte efter UN Watch i rapport afslørede at mindst 113 UNRWA-lærer og andre medarbejdere, via sociale medier havde opildnet til antisemitisme og terror. UN Watchs administrerende direktør Hillel Neuer har i sit brev til UNRWA’s generalkommissær Philippe Lazzarini bedt om at der sættes navne på de lærer og medarbejdere UNRWA har suspenderet, skriver Jewish News Syndicate (JNS).

Neuer anklagede Lazzarini for at “nægte at engagere sig i UN Watch’s omfattende forskning og dokumentation, som beviser at UNRWA’s omsætter sin “nultolerance”-politik over for lærere som opildner til racisme og vold, samtidig med at de forsøger at dræbe budbringeren ved ondsindet at bagvaske UN Watch for at holde det tilsyn med UNRWA, som FN-agenturet selv burde sørge for.”

Neuer tilføjede, at UNRWA “skylder sine donorlande grundlæggende gennemsigtighed og ansvarlighed, før de overfører enorme summere betalt af deres skatteydere,” under henvisning til FN-agenturets internationale donorkonference, planlagt medio ​​november, hvor UNRWA vil søge over 5 milliarder kroner til uddannelse, sundhed og sociale ydelser.

“UN Watch opfordrer USA, Tyskland, Storbritannien, Sverige, Italien, Frankrig, Canada, Australien og andre donorstater til at kræve, at UNRWA afklarer, om de vil fortsætte med at ansætte nogen af de over 100 lærere og ansatte som har glorificeret Hitler, som har opildnet til antisemitisme og terror mod israelere. Når UNRWA gentagne gange placerer lærere som glorificerer Hitler, foran et klasseværelse af unge palæstinensiske elever, er det børnemishandling.”

Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelGravede efter guld i arkæologisk område
Næste artikelOver 200 berømtheder – blandt dem Helen Mirren har underskrevet protest mod boykot af filmfestival i Tel Aviv
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise