Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Fatah: – Israelerne er sønner af ludere og mordere, vi vil tvinge dem til at sluge giften en dråbe ad gangen

- Israelerne er sønner af ludere og mordere. Vi vil tvinge dem til at sluge giften en dråbe ad gangen. De står for ustabilitet. vi står for fred, udtaler Fatah-talsmand Abbas Zaki. (Foto: Skærmdump, MEMRI)
- Israelerne er sønner af ludere og mordere. Vi vil tvinge dem til at sluge giften en dråbe ad gangen. De står for ustabilitet. vi står for fred, udtaler Fatah-talsmand.

Fatah-leder Abbas Zaki som sidder i organisationens centrale udvalg, har i årevis opfordret til vold og terror mod Israel – klik HER. Den israelske organisation Palestinian Media Watch som nøje overvåger palæstinensiske medier og sociale medier, har udarbejdet en liste over de seneste eksempler på Zakis-opfordring til vold – klik HER.

Den 17. oktober 2019 skrev MIFF eksempelvis om at Abbas Zaki opfordrede til at Fatah (bevægelsen som kontrollerer de palæstinensiske myndigheder der har selvstyre og kontrol over Område A & B i Judæa & Samaria jf. Oslo-aftalerne fra primo 1990’erne) og den iransk-støttet terrorgruppe Hamas som tog kontrollen fra Fatah i Gaza i 2007 ved et blodigt kup, forener sig for at udslette Israel. Fatah og Hamas er ikke venner, men deler tilsyneladende drømmen om at udslette den eneste jødiske stat i verden. Læs mere HER. Læs om misbrug af dansk bistand til palæstinenserne til terror-opildning HER. Læs om terrorgruppen Hamas HER. Læs om Irans rolle HER.

Den 5. oktober skrev MIFF om at aftale om dansk PA-bistand for 2021-2025 var blevet aftalt. Det lader ikke til at MIFFs information om de palæstinensiske myndigheders (PA) misbrug af dansk PA-bistand som blev fremhævet fra Folketingets talerstol 5. maj har fået konsekvenser for dansk PA-bistand. Hvem holder øje med at dansk PA-bistand ikke misbruges til terror? Læs mere HER.

Danske myndigheder har tilsyneladende heller ikke spurgt ind til Zaki’s udtalelser under sin offentlige tale transmitteret via palæstinensisk tv (som Danmark er med til at finansiere) den 29. september, som blandt andet bringes af Israel Hayom.

Her er Zaki’s “fredelige budskab”:

“Kina vil snart lede verden og de støtter palæstinenserne.

Jeg ved en gennemgribende forandring er på vej i Europa og endda i USA.

Glem ikke den nye lejr, som er på jeres side – den kinesiske lejr. Kina kommer til at lede verden, og den proklamerer: ‘Der kan ikke være stabilitet og fremskridt uden befrielsen af ​​Palæstina, med Øst-Jerusalem som hovedstad.

Kineserne har sagt, at de vil acceptere, hvad palæstinenserne accepterer.

Med andre ord, hvis vi i morgen beslutter os for at være stædige og kræver [Palæstina fra] [Jordan] floden til [Middelhavet] – ville det være fint med dem. Men de kender os, og de ved, at vi ikke er til selvmord og at vi vil få Israel til at sluge giften en dråbe ad gangen.

[Israelerne] hævdede, at deres hær er en defensiv styrke – åh, elendigheden! – og at [Israel] er en oase af demokrati, men det viste sig, at de er ludere, at de [praktiserer] apartheid og at de er mordere, mens vi er de undertrykte. Verden vil igen opdage, at vi er fredens sendebud, hvorimod [israelerne] er ustabilitetens sendebud. Amerika bør genoverveje sin holdning, ellers bliver de irrelevante.”

Se klippet her på YouTube:Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem