På billedet ses Shawan Jabarin med hvidt hår og brunt jakkesæt under PFLP arrangementet i 2019 i Ramallah (Skærmdump: NGO Monitor).

Vores skattekroner skal ikke gå til EU-listet terrororganisation!

Dine skattekroner er gået til den palæstinensiske NGO Al Haq med forbindelser til EU-listet terrororganisation PFLP.


Dansk bistand til den palæstinensiske NGO Al Haq
Danida (det danske udenrigsministerium) har genoptaget udbetaling af midler til den palæstinensiske NGO Al Haq. Se detaljer om udbetaling her.

Dansk bistand til den palæstinensiske NGO Al Haq. (Skærmdump: https://openaid.um.dk/da/Projects/DK-1-262656)

Al Haq har ikke rent mel i posen
Ifølge NGO Monitor er Al Haq dybt involveret i forsøget på at få Israel retsforfulgt ved Den Internationale Straffedomstol (ICC) – læs MIFFs artikler om ICC her.

Ifølge NGO Monitor har Al Haqs generaldirector Shawan Jabarin desuden forbindelser til terrororganisationen Populær Front for befrielsen af Palæstina (PFLP). Derfor er Jabarin blevet nægtet at få udrejsevisum af Israel og Jordan

I 1985 blev Jabarin dømt for rekruttering og planlægning af træning for medlemmer af terrororganisationen PFLP – læs mere her. I 1994 gjorde Israel i en erklæring til FN opmærksom på at Jabarin “ikke var ophørt med sin terrorinvolvering og fortsat fastholder sin støtte til PFLP’s ledelse.” Læs mere her.

Det lader til at den danske regering mener at Jabarins forbindelser med PFLP er af ældre dato, og at PFLP har formået at omgå restriktionerne for udbetaling af midler til NGO’er med terrorforbindelser.

Virkeligheden ser ud til at være en helt anden. NGO Monitor har fundet et videoklip fra et PFLP arrangement i 2019 i Ramallah, hvor Jabarin også deltager – se videoklippet her, Jabarin kan ses fra 2:47 – 2:51 og 9:01-9:07. Arrangementet var en mindehøjtidelighed for Rabah Muhanna i PFLP’s politiske fløj. Ifølge PFLP hjalp Muhanna PFLP med etablering af flere NGO’er som hører under dem.

På billedet ses Shawan Jabarin med hvidt hår og brunt jakkesæt under PFLP arrangementet i 2019 i Ramallah (Skærmdump: NGO Monitor).

Dansk finansiering af terrorangreb mod israelere
MIFF har flere gange skrevet om hvordan dansk bistand til palæstinensiske NGO’er i virkeligheden går til finansiering af terrorangreb mod israelere.

Så sent som den 21. juli skrev MIFF om at Israels interne sikkerhedstjeneste Shin Bet havde afværget terrorangreb planlagt af en terrorcelle i terrororganisationen PFLP mod israelske borgere og israelske soldater. Terrorcellen blev trænet og finansieret af Iran og Hizbollah. Læs MIFFs artikel her.

– Efterforskningen afslørede også at Abu Salah hentede inspiration til planlægning og gennemførelse af terrorangrebene fra PFLP-terrorangrebet i Ein Bubin (Dolev floden) hvor 17-årige Rina Shnerb blev myrdet i 2019, udtalte Shin Bet blandt andet i deres erklæring. Læs MIFFs artikler om mordet på Rina her. Læs også MIFFs artikler om hvordan dansk bistand har været med til at finansiere mordet på Rina.

I december meddelte Shin Bet at de havde afsløret 50 personer som var med i en PFLP-terrorcelle – læs MIFFs artikel om sagen her. Terrorcellen menes at stå bag flere alvorlige terrorangreb i området – inklusiv mordet af Rina.

Rina Shnerb på 17 år blev dræbt under terrorangrebet udført d. 23 august 2019 af terrororganisationen PFLP. (Foto: Privat)

– Vores efterforskning understregeder endnu en gang de nære bånd mellem Iran, Hizbollah og terrotororganisationen PFLP som skal fremme terroraktiviteter mod Israel. Vi vil fortsætte arbejdet for at forhindre enhver terroraktivitet mod israelske borgere, udtalte Shin Bet i deres erklæring. Læs flere MIFF artikler om Shin Bet her.

Kan det blive mere absurd?
Kan det virkelig være rigtigt at Shin Bet og Israels sikkerhedstjenester skal stå over for den daglige trussel om terrorangreb mod israelske kvinder, børn, ældre og IDF-soldater begået af terrorister som finansieres af danskernes skattekroner? Kan det virkelig være rigtigt at danske midler som burde gå til palæstinensernes velfærd i stedet misbruges af en terrororganisation på EU-terrorliste. En terrororganisation hvis eneste mål er at udslette Israel – svaret burde give sig selv.

Det er på tide at få sat en endelig stopper for hykleriet – det er under al kritik at Danmark ikke har styr på hvem og hvad dansk bistand går til. Det er helt tydeligt at der ikke er en dansk mekanisme som sikre der ikke sker misbrug af bistand til palæstinensiske NGO’er.
Skriv en kommentar nedenfor hvis du mener det er på tide at stoppe systemet som finansierer terrorangreb mod Israel af dine skattekroner.
Hjælp MIFF med at afsløre systemet som misbruger dine skattekroner til terror – meld dig ind i MIFF her.


Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 12.900 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp