Se hvor længe Israels flag fik lov til at hænge ved Christiansborg

I en måned har autonome flaget det palæstinensiske flag ved Christiansborg. Se hvad der skete da Folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen (S) gjorde det samme med Israels flag.
Hvad tror du der skete da Folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen (S) flagede med det israelske flag ved Christiansborg? (Foto: Lars Aslan Rasmussen, Facebook)
Vis din støtte - klik her for at blive medlem af MIFF nu eller give en gave til informationsarbejdet. Du kan også sende SMS med kodeord MIFF til 1245 (200 kr).

Den socialdemokratiske politiker Lars Aslan Rasmussen lægger ikke skjul på sin støtte til Israel og det jødiske folk – heller ikke på sociale medier.

Her er nogle eksempler
Den 17. november 2019 deltog Aslan Rasmussen ved MIFFs mindedag for jødiske flygtninge fra arabiske lande – læs HER.

Den 29. april 2020 kom Lars Aslan Rasmussen med klar besked til Boycott, Divestment, Sanctions (BDS) som havde sendt ham brev med opfordring til at boykotte Israel: – Tak for at minde mig om at købe israelsk rødvin, svarede Aslan Rasmussen. Læs mere HER.

Se hvad Aslan Rasmussen modtog med posten 23. august 2021:

Kilde: https://www.facebook.com/LarsAslanRasmussen

Den 28. august 2021, skrev Aslan Rasmussen i Berlingske om navngivning af ny plads på Nørrebro efter længerevarende debat om at navngive en plads i København “Palæstinas Plads” (læs HER): – Den triste skæbne kan meget vel også ramme vores jødiske medborgere i Danmark, hvis vi ikke passer alvorligt på og bekæmper den stigende antisemitisme sammen. Et godt signal ville derfor være at kalde den nye plads på Nørrebro for »Den Jødiske Plads«. Det ville virkelig signalere mangfoldighed og tolerance over for en gruppe medborgere, der normalt ikke oplever den store støtte og forståelse for deres svære situation med at have retten til at være dem, de er. Læs mere i Berlingske HER.

Se hvad der skete den 4. oktober da den socialdemokratiske politiker flagede med det israelske flag ved Christiansborg:

Kilde: https://www.facebook.com/LarsAslanRasmussen


Efter 5 minutter var det israelske flag blevet trampet på og revet i stykker. Sørgelig udvikling i Danmark hvor ytringsfrihed burde være en ret for alle – også Israel-venner! Tingenes tilstand viser med al tydelighed at der er akut behov for en handleplan mod antisemitisme i Danmark! Læs om handleplanen som endnu ikke er blevet til noget HER.


Du er velkommen til at kommentere på artiklen!

I vores kommentarfelt har Med Israel For Fred (MIFF) givet ytringsfrihed for medlemmer og modstandere siden 2001. Skriv dit indlæg med dit rigtige navn og hold dig til sagen. Chikane er uacceptabelt. Undgå alle former for spam. Brud på retningslinjerne medfører, at kommentarer bliver slettet eller at du bliver blokeret.

Bliv fast giver for MIFF Danmark med sms
Send FASTMIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et fast månedligt beløb på 100 kroner på din mobilregning + alm. sms-takst). For opsigelse: Send FASTMIFF STOP til 1245. Udbyder: Med Israel for fred, Muldvad 7, 2800 Kongens Lyngby, tlf. 93 87 86 74
Giv en gave til MIFF Danmark  med sms
Send MIFF til 1245 (der vil blive opkrævet et engangsbeløb på 200 kroner på din næste mobilregning + alm. sms-takst)


Tidligere artikelSe hvor mange penge Danmark giver PA i 2021-2025
Næste artikel– Opildning mod indenrigspolitiske «fjender» på laveste niveau nogensinde
Avatar
Rika Greenberg (født 1969 i København) har en BA i hebraisk og mellemøstlige forhold samt en kandidatgrad i strategisk kommunikation. Derudover er hun uddannet i klassisk kunst og grafisk design. Rika har bred international erfaring fra fx reklamebranchen, medicinalbranchen og internationale vikrsomheder. Hun er vokset op i Israel, men bosatte sig igen i Danmark som voksen, hvor hendes to nu voksne børn også er født. Fra 1. feb. 2019 er Rika Greenberg blevet ansat i en 80% stilling som marketingsansvarlig og journalist i MIFF Danmark.

Ingen indlæg at vise