Bliv aktiv ven af ​​Israel nu!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. maj for at høre meget relevante foredrag. Vær hurtig med tilmelding, begrænset antal pladser. 

Se hvor længe Israels flag fik lov til at hænge ved Christiansborg

Hvad tror du der skete da Folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen (S) flagede med det israelske flag ved Christiansborg? (Foto: Lars Aslan Rasmussen, Facebook)
I en måned har autonome flaget det palæstinensiske flag ved Christiansborg. Se hvad der skete da Folketingsmedlem Lars Aslan Rasmussen (S) gjorde det samme med Israels flag.

Den socialdemokratiske politiker Lars Aslan Rasmussen lægger ikke skjul på sin støtte til Israel og det jødiske folk – heller ikke på sociale medier.

Her er nogle eksempler
Den 17. november 2019 deltog Aslan Rasmussen ved MIFFs mindedag for jødiske flygtninge fra arabiske lande – læs HER.

Den 29. april 2020 kom Lars Aslan Rasmussen med klar besked til Boycott, Divestment, Sanctions (BDS) som havde sendt ham brev med opfordring til at boykotte Israel: – Tak for at minde mig om at købe israelsk rødvin, svarede Aslan Rasmussen. Læs mere HER.

Se hvad Aslan Rasmussen modtog med posten 23. august 2021:

Kilde: https://www.facebook.com/LarsAslanRasmussen

Den 28. august 2021, skrev Aslan Rasmussen i Berlingske om navngivning af ny plads på Nørrebro efter længerevarende debat om at navngive en plads i København “Palæstinas Plads” (læs HER): – Den triste skæbne kan meget vel også ramme vores jødiske medborgere i Danmark, hvis vi ikke passer alvorligt på og bekæmper den stigende antisemitisme sammen. Et godt signal ville derfor være at kalde den nye plads på Nørrebro for »Den Jødiske Plads«. Det ville virkelig signalere mangfoldighed og tolerance over for en gruppe medborgere, der normalt ikke oplever den store støtte og forståelse for deres svære situation med at have retten til at være dem, de er. Læs mere i Berlingske HER.

Se hvad der skete den 4. oktober da den socialdemokratiske politiker flagede med det israelske flag ved Christiansborg:

Kilde: https://www.facebook.com/LarsAslanRasmussen


Efter 5 minutter var det israelske flag blevet trampet på og revet i stykker. Sørgelig udvikling i Danmark hvor ytringsfrihed burde være en ret for alle – også Israel-venner! Tingenes tilstand viser med al tydelighed at der er akut behov for en handleplan mod antisemitisme i Danmark! Læs om handleplanen som endnu ikke er blevet til noget HER.










Du kan læse denne artikel gratis på grund af MIFFs over 13.000 medlemmer i Norge og over 1.000 medlemmer i Danmark. Men vi har brug for støtte fra mange flere nu!

Giv en gave her eller brug MobilePay 49739

Bliv medlem ved at udfylde formularen herunder og trykke på “send”!